Viikon varreltaViimeisen viikon sisällä on käyty melkoinen tunteiden kirjo läpi. Raksan kanssa oli pakko päästä jonkunlaiseen päätökseen talotoimittajasta, ja aiheen tiimoilta saatiin jo melkein muutamia harmaita hiuksiakin. Jos edellinen rakennusprojekti vanhensi minua noin kymmenellä vuodella, niin tämäkään kerta tuskin jää kauas siitä. Pyrkimys olisi kuitenkin päästä tällä kertaa vähän helpommalla, ja sitä ajatusta vasten me lopulta päätös tehtiinkin. Nyt on olo helpottunut! Nykyisen talon lopputarkastuskin piti olla, mutta se siirtyi ensi viikolle. Vielä saadaan vähän jännäillä sitäkin siis.

Vaikka äiti kuinka hoiteleekin lähes täyspäiväisesti projektinjohtotehtäviä, on tässä elelty ihan normaalia kotielämääkin. Ainakin välillä. Kotihommat on jääneet vähän huonolle hoidolle ajan puutteen vuoksi, mutta onneksi on tuota lapsityövoimaa :-D Ainakin nuorimmainen tuntuisi olevan innokas pyykkääjä, isoveljiensä jalanjäljissä!

Vaikka kalenteri näyttääkin jo syyskuuta, saatiin vielä tälläinen ihana kesäinen sää! Pitää koettaa nauttia siitä, kun nyt on hetken sellainen suvantovaihe noissa raksakuvioissakin rakennuslupaa odotellessa. Jospa sitä ehtisi vaikka viikonloppuna sienestämään? Oi, sepä tekisikin hermoille hyvää :-)

Heippa taas!


3 kommenttia

 1. Äääh, mun aiempi kommentti häipyi johonkin... Mut siis olin sanomassa, että en ymmärrä, kuinka sä pystyt tuohon kaikkeen. :D Jaa toki salaisuutesi. :D -Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, Luck on löytänyt myös bloggeriin, kivaa! :-) Ei minulla ole mitään salaisuutta, oikeastihan en pystykkään. Kun raksahommat vie aikaa, se on sitten jostain muusta pois. Käytännössä siivoamisesta ja muusta huushollaamisesta, ja sen kyllä huomaa ;-D

   Poista
  2. ...ja pihanhoidosta, ja ompelusta, ja kaikesta muustakin kivasta myös :-P :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!