Juhlia

Viikonloppu meni iloisissa merkeissä. Odotetut kolmen pojan yhteiset syntymäpäiväjuhlat täyttivät talon ihmisillä, herkuilla ja hauskalla meiningillä. Kuten juhlahumuun perinteisesti kuuluu, ei emäntä ehtinyt paljoakaan kuvaamaan. Mutta se kertookin vain siitä, että seura on ollut hyvää ja on muistettu keskittyä olennaiseen :-) Muutaman kuvan ehdin napata keittiöstä ennenkuin hulina todenteolla alkoi, kiitos vielä kaikille!

Täällä koetetaan saada kakut (niitä piti tietenkin olla kolme!) laskeutumaan vatsassa, ja suunnataan taas monia muistoja rikkaampina uuteen viikkoon :-D

6 kommenttia

 1. Niin hienoja kakkuja ja kauniit nimet pojillanne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakuista en voi ottaa kunniaa, kun tilasin ne taas taitavalta ystävältäni, mutta nimet on sentään minun käsialaa, eli kiitoksia! :-)

   Poista
 2. Onnea sankareille! Ihanan näköiset kemut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron terkut! Kemut oli kyllä ihanat :-)

   Poista
 3. Ai te pystytte kätevästi yhdistämään hienosti kolmet juhlat yhdeksi, loistavaa! =) Ihanan näköiset kemut onkin olleet. Onnea vielä jälkikäteen kaikille sankareille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sankarit kiittää! Ja juu, kieltämättä kätevää on, että noista lokakuun pojista kaksi on syntyneet ihan täsmälleen samana päivänä, ja kolmaskin on vain reilun viikon erolla toisiin. Eli samoilla kahvituksilla menee sitten useampi :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!