Päivät kiitääViime päivinä on nautittu auringosta ja käännetty kalenteriin uusi sivu. Huomattu että pikkulinnut ovat palanneet koputtelemaan pönttöä siihen malliin että siemenet maistuisi taas. On juhlittu omalla porukalla viisivuotiasta ja maisteltu isosiskon tekemää kakkua. Rapisteltu lahjapakettia. Saatu mieheltä kukkia ja kannustusta, ostettu itse itselle kukkia myös. On käyty puistossa. Käyty harrastamassa. Saatu mystinen nimetön lähetys jossa oli käsintehty tiskiriepu sekä terveiset joltakin ystävältä joka halusi vain ilahduttaa! Unohdettu hetkeksi ilo ja löydetty se taas uudestaan.

Tästä on hyvä jatkaa kohti loppuviikkoa :-) Tämän viikon piti tuoda vihdoinkin tullessaan odotettu rakennuslupa joka saisi projektin kunnolla käyntiin, ja nyt pistän kaiken toivoni huomiselle! Tulisipatulisipase! 

Laitoin tähän koemielessä kuvat tosi isoina, mitäs tykkäätte. onko jo liian isot? Voi olla että palaan siihen aiempaan kuvakokoon kuitenkin. 


2 kommenttia

  1. Heii miekii kadotin ilon ja ehkä löysin sen takaisin. 😃 mistä löusit omas? (-u +y... 😃) -Heidis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mullakin olisi ehkä pitänyt lukea tuossa se ehkä. Mutta kun viettää sellaisen kunnon riemukkaan hermoromahduspäivän, niin ei siitä ole sitten muuta suuntaa kuin taas ylöspäin :-)

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!