Pikkupuu ja lumipalloefekti
Puutarhakaupalta tarttui mukaan taannoin pieni puu. Olin tätä katsonut jo muutaman kerran, ja joka kerta ihaillut sen siroutta ja kauneutta. Ja nyt tosiaan nappasin sitten kassan kautta kotiin. Se on kuin ihan pikkuinen pihlaja!

Koska kukalle piti saada paikka, aiheutti se pienen raivausilmiön. Tuosta kirjahyllyn päältä lähti pois tavaraa aika paljonkin, jotta kukka sai riittävästi tilaa. Luultavasti tuossa ei ole ihan tarpeeksi valoa, mutta katson nyt hetken että mitä hän tuumaa uudesta kodistaan. Huomaatteko muuten mitä kuvista puuttuu? Pitäisiköhän minun ihan huolestua?! Voiko olla että tämä väriähky on pysyvää..? Eikai sentään :-) Kivaa kuitenkin että kukka sai aikaan tälläisen pienen muutoksen, ei olisi ehkä muuten tullut raivattua noin paljoa.

Kukan nimi on Pagodipuu, tai tarkemmin Sophora prostrata Litlle baby. Kuvatessa oli harmillisesti aivan älyttömän pimeää, eikä mitkään osaamani kuvaus tai kuvankäsittelyniksit saaneet loihdittua kuviin tarpeeksi valoa. Puska piti kiikuttaa lähemmäs ikkunaa että sain otettua lehdistä vähän tarkemman kuvan. Kuten näkyy, lehdet ovat ihan raikkaan vihreät vaikka ylemmissä kuvissa ei siltä näytäkkään :-D

Kivaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia

 1. Tykästyin tuohon pikkupuuhun! Saako udella mistä kaupasta moisen voisi löytää ja millä hinnalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin omani Pirilän kukkatalo-nimisestä puutarhaliikkeestä hintaan 12,90e mutta varmasti näitä löytyy muistakin vastaavista kaupoista?

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin! :-) Tykkään varsinkin siitä, että se on jotenkin Japani-henkinen, vähän niinkuin bonsai :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!