Syksyistä etupihaa


Vaikka vettä satoi, teki mieli käydä kuvaamassa teille etupihaamme. Nyt on juuri se aika vuodesta, jonka takia laitoimme aikanaan tuon aroniapensaan etupihalle. Koska talomme on keltainen, ja ulkorakennus punainen, halusin aronian yhdistämään näitä värejä. Pensaassa toistuvat molemmat värit tosi kauniisti! Instagramin seuraajat eilen jo näkivätkin, että keräsimme aroniasta marjat pois, ja niistä on tulossa anopin hellässä käsittelyssä pian omena-aronia mehua meidän talveamme raikastamaan. Eläköön anoppi ja hänen säilömisintonsa! Pakastin on luonnollisesti pullollaan marjoja, sieniä ja hilloja, kaikki samasta osoitteesta peräisin :-) Toivottavasti sitä itsekin joskus ehtisi säilömishommiin, kunhan tämä elo tästä ensin vähän tasoittuu...

Eilen hain puutarhakaupalta callunat etukaiteelle, ja halusin nimenomaan nuo valkoiset. Ne raikastavat tuota tummaa kaidetta kummasti! Purkit oli tosi rumat ja niissä oli erilaisia tekstejä, mutta sopivia suojaruukkuja ei nyt löytynyt. Kiepautinkin ruukkujen päälle sanomalehdestä sivut ja kuminauha vain päälle. Valikoin sivut joissa oli mahdollisimman vähän kuvia niin ilme on mustavalkoisempi. Tämä tuunaus ei ainakaan tule kalliiksi :-)

P.S. Se rakennuslupa tuli vihdoin, jeeee!

17 kommenttia

 1. Onpa jännä idea nuo sanomalehdet! Mahtavan näköistä. Sateenkestävyyttä mietin, mutta oletanpa, että materiaali ei ihan heti lopu... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kukat on vähän lipan alla, siihen ei paljoa sade osu. Mutta vaikka osuisikin, niin ei ne pienestä kosteudesta muutu miksikään ja voihan ne tosiaan tarvittaessa vaihtaa :-)

   Poista
 2. Kivan näköiset nuo sanomalehdet harmi vaan kun kastuvat, mutta tosiaan onneksi edullista vaihtaa uudet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eipä tuo tosiaan haittaa vaikka olis märätkin paperit :-) Tai jos alkaa haittaamaan, niin saattaahan se olla että saan aikaiseksi hankkia ne sopivat suojaruukutkin! :-D

   Poista
 3. Tämä sinun blogisi nimi on sama, mitä olen juuri parille ystävälle sanonut, kun olen saanut sisustusinspiraation - tai yleisemminkin "talo kodin näköiseksi" inspiraation :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-) Varmaan aika samanlaisessa fiiliksessä olin itsekin silloin kun blogin perustin ja piti nimi keksiä. Oltiin vasta muutettu tänne uuteen taloon, ja piti saada vastavalmistuneesta talosta koti :-) Nyt on koti jo laitettu, mutta eipä mene kauaa kun päästäänkin tekemään uudesta talostamme kotia!

   Poista
 4. Näyttävätpä hyvill, noissa sanomalehtikääreissä. Valkoisista tykkään itsekin.
  Ja tuo piippuköynnös on kans aikas mageen värinen nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja piippuköynnös jaksaa kyllä ilahduttaa, harmi vaan että siitä tippuu niin aikaisin lehdet pois ja ne tulee keväällä aika myöhään, eli siitä saa nauttia aika lyhyen ajan. Mutta on se sillä ajalla sitäkin nätimpi! :-)

   Poista
 5. Ihanan syksyistä !! Ja tosiaan hauska idea noi sanomalehdet.

  Mulla on tietkö Tyynelässä vielä kuolleen pelakuut ruukuissaan. Miten saisinkin aikaan laittaa kanervia tai havuja talveksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo, sanomalehdet on vähän sen näköiset että en ole jaksanut kukkakaupan pakettia purkaa kokonaan :-D

   Eipä noilla syyskukilla ole niin kiire, laitat vaikka sitten suoraan kevätkukat aikanaan? ;-)

   Poista
  2. Joo - eiks se tavallaan vaan ois tehokasta jos mä harppaisin yhden työvaiheen yli ;)

   Kiitos synnin päästöstä ;)

   Poista
 6. Moikka. Onko kotinne ollut koskaan esillä lehdessä? Jos ei ja jos aihe kiinnostaa, laita viestiä photosbysari@gmail.com, niin kerron lisää... ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei! On ollut kerran juttua lehdessä, se olikin ihan kiva kokemus :-)

   Poista
 7. On kaunista. Ja tosi mahtava idea nuo purkinpäälykset sanomalehdistä! Joskus sitä ihmettelee, miksei itse ole moista keksinyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sanomalehtipäällyste tuli mieleen, kun kukkakaupassa kukat aina pakataan niihin. Hyvin on muuten kestäneet nuo samat paperit tuolla, ei ole tarvinut vaihtaa :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!