Viisi väriä / 1.PunainenSain Jenniltä 2xilo-blogista viisi väriä-haasteen. Ideana on poimia kuviin yksityiskohtia eri väriteemoilla. Viisi päivää, viisi väriä. Joka kerta olisi tarkoitus myös haastaa mukaan joku uusi bloggari.

Meillä on kodissa tosi paljon värejä. Monissa blogeissa on tämän haasteen tiimoilla tuskailtu, että ei meinaa löytyä tarpeeksi värejä. Itse jouduin taas pohtimaan rajausta; mitä värejä otan mukaan? Mitä asioita otan kuviin, kaikkea värillistä ei liene järkevää kuvata? :-D Ajattelinkin, että otan mukaan hieman harvemmin kuvissa vilahtaneita nurkkia kodista, jospa tässä löytyisi vähän uutta kuvakulmaa. Viime aikoina on lievästi vaivannut monille bloggareille luultavasti tuttu tunne, että kaikki on jo kuvattu...

Ensimmäisenä värinä otin esiin punaisen. Haluaisitko Ainutlaatuinen tarttua haasteeseen?


12 kommenttia

 1. Ihania kuvakulmia. Nuo pilkkupurkit ihastuttaa koska lapsuudenkodissani oli sellaisia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin oli niitä kun olin pieni. Sieltä varmaan kumpuaakin viehätys niihin :-)

   Poista
 2. Punainen onkin aika ihana väri ♥ Kauniita kuvia,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen on vähän sellainen yllättäjä, en ole koskaan siitä varsinaisesti tykännyt, mutta jotenkin sitä on vaan meille ilmestynyt. Vielä aika paljonkin! :-D Ja nyt kun sitä on ollut, on silmä tottunut ja olen alkanut siitä jo pitääkin.

   Poista
 3. Kiitos. Katsotaanpas, juu ehköhän kerkeä vastaamaan . :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa! Odotan mielenkiinnolla teidän värejä, kotinne on niin kaunis :-)

   Poista
 4. Jes, ihanaa että sinäkin olet saanut tämän haasteen! Punainen. Kyllä. Yksi suosikeista ja löytyy tämänkin retrolovettajan kodista. <3

  Minunkin piti miettiä mitä värejä haasteeseen valitsin. Vähän jäi vielä harmittamaan ainakin oranssin ja mintunvihreän puolesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes tosiaan! :-D Mulla on neljä väriä päätettynä, ja se viides on vielä vähän auki. Saattaa olla että otan jonkun villin kortin käyttöön :-D

   Poista
 5. Ooo ihanan näköistä ja minun lempiväriä. Moikka uuteen blogiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hei, tervetuloa! Kiva kun tulit :-)

   Poista
 6. Punainen seinä ja retrolamppu näyttävät tosi hyvältä. Teillä on tosiaan kuvien perusteella väriä runsaasti :). Minusta tuntuu, että meilläkin on kyllä kaikkia eri värejä, mutta aika pieninä annoksina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Punainen seinä on tyttöteinin huoneessa, hän sai itse valita tehosteseinän värin ja ihan hyvin valitsi mielestäni :-) Ja kyllähän tuota väriä tosiaan on reilusti, vaikka itse kalusteet meillä onkin melkein kaikki valkoisia!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!