Viisi väriä / 3.KeltainenViiden värin haasteessa on vuorossa keltainen. Lempivärini, kuten jo eilisessä vihreä-postauksessani mainitsinkin. Voimaväri. Aurinko armas.

Meillä on keltaista aika paljon, enkä kaikkia keltaisuuksia lähtenytkään tähän kuvaamaan. Mutta muutama poiminta kuitenkin. Kuvien ulkopuolelta mainittakoon keltaisina yksityiskohtina kahvinkeitin, nuorimmaisen syöttötuoli sekä se, että koko talomme on ulkoväriltään keltainen :-) Kuvissa vilahtaa keltaiseksi maalaamani Jukka-heppa, samoin itse tuunattu ikea-naulakko. Juliste on kirpparilta. Lasikuistilla on keltaiset seinät ja kirpparilamppu, Keltainen käsienpesualtaan olen tehnyt itse keramiikassa, ja alimman kuvan lamppu on oma tuunaus lasipurkista, sähkönippeleistä ja virkkuulangasta. Samoin höyhentaulu sekä keraamiset taulut hyllyllä on itse tehtyjä.

Koska eilen unohdin haastaa muita, laitan nyt kaksi haastetta menemään. Haluaisivatko Peppi ja Aniliini napata haasteen, ja kuvata kodeistaan viisi väriä viitenä eri päivänä (en tiedä pitääkö nämä olla peräkkäiset päivät, ei kai) ja haastaa samalla muita mukaan? 12 kommenttia

 1. Keltainen, se nyt vaan on niin ihana väri:)
  Tuo allas on huippuhieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen on! Ja kiitos, allas on tosiaan ainakin uniikki :-D

   Poista
 2. Tuo keltainen on yksi minunkin ehdoton suosikki heti punaisen perään <3 Ihania asioita olet kuvannut.

  VastaaPoista
 3. Miustakin tuo allas on superhieno :) - ja just oikean keltainen!
  Eilisissä vihreissäkin oli ihania. Aivan huippu peili.
  Teiltä löytyy kauniita kirkkaita värejä kotoa :)
  Kiitos haasteesta - tää voiskin olla kiva. Tykkään väreistä ja tässä voi kuvata pikku-yksityiskohtia, tätä nykyä jostain syystä meijän talo on koko ajan mullin mallin ;) yritän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allas on kyllä itsellekin mieluisa, väri piti tehdä kahden eri lasitteen sekoituksella, että sain sopivan sävyn :-)

   Haaste sopi minullekin oikein hyvin, kun nykyään ei kovin laajoja kulmia kehtaa ottaa, vie tuo raksa vähän liikaa aikaa siivoamiselta :-D

   Poista
 4. Keltainen on kyllä pirteä. Sain vaan siitä omalla keltaisella kaudellani ilmeisesti yliannostuksen, koska nykyään tykkään muilla mutten oikein meillä.

  Heppa on edelleen mielettömän upea. Eikä edelleenkään ole sattunut kohdalleni kirppukierroksilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen miettinyt että koskahan tulee raja vastaan tämän keltaisen kanssa. Mutta niinkuin eilen totesin, vihreä kausi kesti parikymmentä vuotta, eli ei nämä minun kaudet kovin usein vaihdu. Nyt on tosin pientä väriähkyä ilmoilla, voi olla että vähennän ylipäätään... :-) Ja heppaa katselee tosiaan mielellään, vaikkei lapset siitä edes piittaisi! Onneksi nuokin kuitenkin tykkäävät.

   Poista
 5. Ihania kuvia ja ihana keltainen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ilmojen hämärtyessä aina vaan haastavammaksi muuttuu kyllä tuo kuvaaminen ja kuvien käsittely :-)

   Poista
 6. Kiitos värihaasteesta! Tartun siihen oikein mielelläni!

  PS. Keltainen on <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa! Jään odottamaan mielenkiinnolla sun värejä, varsinkin sitä keltaista :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!