Viisi väriä / 5.Pinkki


Viides, ja viimeinen värini tässä alunperin Syhinä-blogista alkunsa saaneessa värihaasteessa on pinkki. Vähän sellainen yllätysväri itsellenikin! Minut tuntevat ihmiset voivat varmasti allekirjoittaa väitteen, että en ole kovinkaan "pinkkiä tyyppiä". Ja silti sitä löytyykin meiltä yllättävän paljon, nyt kun aloin oikein sillä silmällä katsomaan :-D Pinkkiä löytyy ainakin matoista, tyynyistä, verhoista ja kukista. Joitain peltipurkkeja ja muitakin pieniä esineitä meillä on pinkkeinä myös. Ja oikeastaan nuo pienet yksityiskohdat tuokin kivasti vähän lisämaustetta kotimme väripalettiin.

Maailman pinkein juttu on kyllä kuitenkin ehkä kaksivuotias tyttölapsi. Hattara. Nasupossu. Ihan omana itsenään, aivan sama mitä vaatetta hänellä on yllään :-) Vaikka en periaatteessa tykkääkään siitä jaoittelusta että pienille tytöille pinkkiä ja pojille sinistä/ruskeaa tms, niin väkisinkin tuon tytön vaatekaappiin on pinkkejäkin asuja päätynyt. Eikä se oikeastaan edes haittaa, niin kauan kuin muitakin värejä on käytössä! Olen siis ehkä löytänyt itsekin sisäisen pinkkini?

Tällä kertaa en haastakaan ketään, vaan tästä saa napata postausidean jos tätä haastetta ei ole vielä tullut toteutettua. Kivaa loppuviikkoa kaikille!
3 kommenttia

 1. Ihana ilme neidillä:)
  Pinkki passaa kivasti keltaisen kanssa. Ainakin lastenvaatteissa. Sisustusvärinä en osaa pinkkiä jostainsyystä käyttää
  Hauska kuva kylpyankoista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään että pinkin pariksi sopii joku toinen väri, huomaan usein käyttäväni oranssia ja pinkkiä yhdessä :-)

   Poista
 2. Moikka, mulla on blogissa arvonta käynnissä vielä viikonlopun ajan, ajattelin vinkata tännekin jos et oo vielä osallistunut :) http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!