Lauantai ja arvontamuistutus
Eilinen konsertti oli mukava irtiotto arjesta. Vesa-Matti Loiri lauloi todella hyvin, huomaa että hänellä on terveys kohentunut, mikä on tietenkin tosi iloinen juttu :-) Teki tosi hyvää päästä hetkeksi pois tästä kotiympyröistä, vaikkei me nyt montaa tuntia poissa oltukaan. Ihan jo rauhallinen ruokailu ravintolassa kahden kesken oli tervetullut, saatin keskusteltua jopa ihan kokonaisilla lauseilla, mitä ei kotosalla ruokapöydässä vallitsevan hälinän keskellä useinkaan tapahdu :-D 

Tänään oli ohjelmassa joka lauantainen työmaakäynti, ja siellä asiat tuntuu nyt etenevän hyvässä tahdissa. Paljoa muuta ei tälle päivälle tarvittukaan, koetan lepäillä alkavaa flunssaani pois, ja muutenkin ottaa vähän rauhallisemmin. Joku järkevämpi varmaan aloittaisi nyt viimeistään joululahjojen hankkimisen, mutta yhtään ei huvittaisi (eikä olisi aikaakaan) lähteä mihinkään kaupoille. Pitänee koettaa tänä vuonna tutustua nettikauppojen tarjontaan vähän tarkemmin! 

Lopuksi muistuttelen, että Keltainen keinutuoli-arvonta jatkuu vielä huomiseen asti, käykäähän osallistumassa. Ja huomenna on ensimmäinen adventtikin!


2 kommenttia

  1. Heippa! En olekaan ennen kommentoinut blogiisi, mutta nyt sen teen! Ihan vain kertoakseni, että kotinne on aivan ihana! Luen about miljoonaan sisustusblogia, mutta koskaan en ole löytänyt yhtä inspiroivia ja ihania kotikuvia kuin täältä sinun blogistasi. Minulla on itselläni tismalleen samanlainen maku kuin sinulla, ehkä siksi kuvat miellyttävätkin silmääni ;D löysin blogisi vasta nyt tänä syksynä. Nyt olen vakkarilukija ;) ihanaa joulun odotusaikaa sinne teidän perheelle! Terkuin blogisi innokas uusi lukija Miia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta kiitos! Tässähän ihan punastuu :-) Kiva kuulla, että olet saanut inspiraatiota, ja että samanhenkisiäkin sisutajia löytyy. Pitkään blogia pitäneenä joskus tuntuu että kaikki on kuvattu ja sanottu, mutta tälläisestä kauniista palautteesta saa kyllä taas intoa jatkoon. Ihanaa joulunodotusta sinullekin :-)

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!