Torstain turinat


Onko nyt muka jo torstai? Mihin tämäkin viikko oikein katosi? Toisaalta olen koko päivän elänyt jo perjantaissa... :-D

Marraskuu ja hämärän hyssy saavät himoitsemaan makeaa ja unta. Olisikohan mukavaa olla karhu, ja painua pehkuihin? Älkää häiritkö ennen kevättä, kiitos? Herkkukaapin ovi aukeaa usein kun lasten silmä välttää. Namnam. Joka päivä karkkipäivä. Siis minulla. Lenkille olen sentään ollut aikeissa mennä useinkin. Eikös se ole jo ihan hyvin? Iltasella kun ensimmäinen mahdollisuus lenkkiin olisi, onkin sitten jo niin pimeää ja vettäkin sataa ja tiskit on laittamatta ja oikeastaan onkin aika kova nälkä. Mutta ajattelin sentään! 

En ota tästä nyt mitään paineta. Ostan kaappiin lisää suklaata, etteivät varastot pääse liiaksi hupenemaan. Ei tästä muuten selviä :-D Ehtiihän sitä lenkkeillä sitten valoisissa kevätilloissa taas! 

Raksablogin puolella on muuten tarjolla virtuaalikierros uuteen taloomme. Saatiin hyvät havainnekuvat valaistussuunnittelun yhteydessä, ja laitoin osan tuonne näytille. Nyt tuntuu kuin olisin jo käynyt siellä uudessa "meillä". 

Vaipanvaihtohommat kutsuu, ja jotenkin tuo yksi keittiön kaappikin taas puhuttelee. Taidanpa käydä kysäisemässä että mitä asiaa sillä on :-D Ja huomenna on oikeasti perjantai, eikös? Päästään ansaitusti miehen kanssa pienelle vapaalle, kun menemme kahdestaan joulukonserttiin. Aika ihanaa!

2 kommenttia

  1. Ihania, ihania, ihania. Täällä tämä viikko kulunut harmillisen hidastellen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitenkäs nämä kellot nyt menee niin epätahtiin? :-D

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!