11.12..2014


Lehdet ja blogit pullistelevat jouluaiheisia kirjoituksia ja kuvia. Meilläkin on joulua laiteltu kotiin pikkuhiljaa, mutta blogiin asti ei materiaalia ole nyt päätynyt. Päivän ainoat vähän vähemmän pimeät ja kuvauskelpoiset tunnit on tullut vietettyä moottoritiellä ja tontilla. Tai jonkun muun raksa-aiheisen ajanvietteen parissa. Vaan tuleehan se joulu nähtävästi vähemmälläkin höösäämisellä, ihan hyvä että tuli tämäkin nyt kerran kokeiltua :-D Oikeasti olen kyllä erittäinkin jouluihminen, mutta näillä voimavaroilla ja ajalla mennään nyt! 

Kuvituksena otos meidän joulukorttikuvauksista, joissa tuli monta hyvää kuvaa koko sisarusparvestakin. Niin hyviä että taitavat päästä suurennoksina seinälle joku päivä. Vähän jännittää että miten meidän korttien käy, olen tilannut ne jo viime viikolla, ja edullisemmat merkitkin on hankittuna, mutta kortteja ei vain näy. Jospa ne tämän tai huomisen päivän aikana ilmestyisi postilaatikkoon, niin ehtisi vielä lähettää punaisella kuorella!

Rauhallista joulun odotusta ja tonttupuuhia kaikille, jokaiselle sen verran kuin on sopivasti :-)


2 kommenttia

 1. Söpö kuva:) ja peukut että posti tuo kortit pian.meiltä ei lähde tänä vuonna yhtään korttia. Vähän huono omatunto, mutten vaan jaksa.toivotellaan sitten joulut muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat tulikin tän päivän postissa, ja lähti jo takaisin maailmalle! :-) Ymmärrän sua, itselläkin olisi huono omatunto, mikähän siinä onkin että sitä asettaa itselleen aina näitä juttuja jotka olisi kiva tehdä ja tuntuu vaikealta niistä karsia? Vaikka kukaan ei varmaankaan pahastu jos ei nyt korttia tulekaan, mutta silti itse sitä jotenkin syyllistää itseään... Mutta hyvä että olet osannut priorisoida, jos ei jaksa niin sitten ei pidäkään!

   Kivaa joulua teidän koko perheelle, toivottavasti saatte olla rennosti ja levättyä <3

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!