logo

Kaaos


Alakerran makuuhuoneessa näyttää nyt tältä. Lattia on purettu ja Cole&Sonit sai nekin kyytiä. Piakkoin paikalle tuodaan kuivuri puhaltamaan pariksi viikoksi.


Lattialta nousi märkiä parketinpaloja. Haju oli tosi tunkkainen.


Vessassa näyttää tältä. Sieltäkin seinää avattu, toiveestamme kalusteet jätettiin vielä paikoilleen ettei jouduta tappeluihin yhden vessan käyttövuoroista. Kun seinä tehdään aikanaan uusiksi, pitää taso, pytty ja kalusteet irroittaa.


Ja olohuone. Nyt jos koskaan toivoisi että varasto olisi valmis. Tyhjennetyn huoneen kalusteille olisi kiva löytää joku muu paikka kuin keskellä olkkaria...

Mutta näillä mennään. Onneksi maisemakonttorissa on nättiä, pitänee viettää siellä nyt entistä ahkerammin aikaa ;-) Meillä on siis talon maalaus menossa, ja tämän viikon ajan tuo nostin käytössä. Kiirettä pitää että ehdin saada kaiken maalattua, kun meinattiin vielä huomenna karata asuntomessuille kaaosta pakoon.


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Toivottavasti täältä saisi vielä joku kaunis päivä sellaisia nättejä sisustuskuvia joita varmasti mielummin katselisitte.


12 kommenttia

 1. Ei voi muta sanoa kuin jaksamista! Onneksi on maisemakonttori. Viileän kesän hyväksi puoleksi voidaan lukea se, että nostinkin jaksaa toimia. Viime kesän helteissä meillä nimittäin kaksi kertaa sammu nostin yläilmoihin, kun kone ei kestänyt hellettä =D Ei paljon naurattanut siinä vaiheessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Meillä tuossa nostimessa on ainakin sellainen manuaalilasku, eli kyllä sillä pääsee alas vaikka sammuisikin :-D Siinä on tosin myös sellainen tunnistus, että mikäli mikään tukijalka vähänkään kevenee, se pistää heti sähköt poikki kaatumisen ehkäisemiseksi. Mullakin se on pari kertaa tehnyt sen jos on puomi ollut ihan ylhäällä ja olen vähän liikaa siellä "pomppinut", eli joku jalka on voinut vähän keventyä. Voisiko teilläkin olla ollut siitä kyse? Tai sitten teidän nostin ei ole tosiaan ollut kesän ystävä :-D

   Poista
  2. Ei, kyllä mä soitin vuokrausfirmaankin ja kysyin, missä vika voi olla kun kone sammui eikä suostunut käynnistymään enää ollenkaan. Moottori kuulema kuumenee helteessä liikaa ja toden totta, auringon käännyttyä iltamyöhään, kone käynnistyi taas. Ja näin siis pääsi käymään kaksi kertaa, vaikka tietysti yritettiin maalatakin aina sellaista puolta mihin ei niin paistaisi, mutta kerkeshän se aurinko aina vähän kääntymään :)

   Poista
  3. Mulla ei onneksi tuota ongelmaa ole tosiaan päässyt syntymään! :-D :-D

   Poista
 2. Voi miten harmillista!! Tsemppiä vaan...sitä nyt tarvitsette.

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä kovasti täältäkin. :)

  VastaaPoista
 4. Mä ainakin haluan kuulla ja nähdä sitä ihan oikeata elämää, en pelkkiä kiillotettuja kuvia. On hyvä huomata, että kaikki ei mene aina niinkuin strömsössä... Ikävää vain että teidän pitää nyt elää tuota asiaa läpi. No, onni onnettomuudessa että asia huomattiin pian ja mitään homevauriojuttuja ei ehtinyt muodostumaan. Ja kaikkea voi tapahtua, työkaverini postasi juuri eilen kuvan fb:hen naapuriraksastaan jossa kaksi kesken olevaa taloa olivat syttyneet palamaan. Pisti miettimään omia tulevia turva-asioita... Tsemppiä maalausurakkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tavallaan voisi sanoa että unelmatapettini pelasti meidät pahemmalta, kun huomasin vahingon niin aikaisessa vaiheessa. Kaikki oli kuitenkin vielä korjattavissa!

   Poista
 5. Huomasinkin instasta tämän ikävän sattumuksen ja pakko oli tulla vielä tännekin ihmettelemään - tosi kurja juttu! :( Raksan muututtua asutuksi kodiksi ei tosiaankaan heti odottaisi takaiskuja, vaan pikemminkin lepoa ja hölläystä. Suuret tsempit ja lujaa mieltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu näinhän se on, että kun pitkän rakennusurakan jälkeen pääsee vihdoin muuttamaan, haluaisi hetken huokaista ja päästä laittelemaan uutta kotia kauniiksi. Mut nyt se sitten vaan siirtyi meillä jonnekin vähän edemmäs... Onneksi koko talo ei ole myllätty, vain osa tästä alakerrasta. Kiitos, ja tervetuloa lukijaksi!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!