Ensimmäisen kesän ensimmäinen pihakierros


Vietämme ensimmäistä kesää tässä kodissa. Tai tarkemmin sanottuna tämä on jo kolmas kesä tällä tontilla, mutta ensimmäinen kokonainen kesä jolloin myös asumme täällä. Puutarhan laitto alkoi jo ennen maatöitä, kun toin aikanaan muutamia pistokkaita vanhasta pihasta tänne jo valmiiksi, mutta enimmät istutukset tein viime kesänä raksan loppusuoran lomassa. Tälle kesälle jäi vielä monta projektia kuten kasvimaan lavat sekä edelleen kesken oleva terassin teko, mutta olen tosi iloinen että ehdimme saada esimerkiksi nurmikot ja pensasaidat laitettua jo viime vuonna. 

Kiersin kameran kanssa pihalla, ja koetin parhaani mukaan väistellä raksan puunippuja, telineitä ja muuta "rumaa" jota meillä on aivan jokaisessa näkymässä mukana. Tiukoilla rajauksilla sai kuitenkin hieman puutarhantunnelmaa kuviin. 
 
Valkoherukka tekee jo satoa.


Terassityömaa kestänee vielä tovin, ollaan saatu muutama lauta laitettua silloin tällöin :-D


Kasvimaan laatikot tuli tehtyä noin kuukausi sitten, ja nyt alkaa jo kasvua näkymään!

Kirsikka on vielä pieni.mutta tekee jo muutamia kirsikoita maisteltavaksi.
Keinu saatiin kasaan pari päivää sitten, katto vain puuttuu vielä.


Sadetinjuoksu. Klassikko!

Huntuvaahtera.


Näkymä kadulta päin. Terassissa pientä viimeistelyä vielä...

Pionipenkissä on jo paljon nuppuja!

Olen niin iloinen puutarhastani, ja vaikka siellä on vielä paljon tosi keskeneräisiä osia, on silti kivaa kun pihasta voi jo vähän nauttiakin. Pionien tarkistus joka päivä, kasvimaan kastelu lasten kanssa, nuotiopaikalla paistetut makkarat ja paljon muita puutarhamuistoja on jo ehtinyt kertyä tämän pihan arkistoon. Toivoin äskettäin äidiltäni syntymäpäivälahjaksi omenapuuta, niitä kun ei puutarhasta vielä löydy. Aika monelle muullekin kasville olisi vielä tilaa, mutta onneksi pihan kanssa ei ole kiirettä ja jatkaa voi lopun elämäänsä ♥ 

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!