Surut pois ja kukka rintaan!









Tai laukkuun, pipoon, huiviin, jne. Ja vaikkei olisi surujakaan, niin kyllä tää silti on aika soma ja ilahduttaa varmasti. Ohje löytyi blogisurffailun avulla täältä. Kiinnitystä varten ompelin kukan alapintaan rintaneulapohjan. Ihana pikkuinen ja nopea virkkuujuttu! 

Mukavaa viikonloppua kaikille, muistakaa syödä paljon pullaa! Liu lau ja silleen :-)

8 kommenttia

 1. Kaunis! Melkein tekisi mieleni kokeilla :)
  Iloista viikonloppua - täällä ainakin suunnitelmissa mäenlaskua ja pullan syöntiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, kyllä täälläkin pitää pulkkaa ulkoiluttaa, ja tietysti syödä sitä pullaa :-) Koeta ihmeessä, tuon pyöräytti niin äkkiäkin. Ajattelin kokeilla sitäkin versiota johon tulisi sitä ohutta heijastinlankaa, vaikkei enää kauan heijastinta tarvitsekaan.

   Poista
 2. Mä olin viime vuonna ihan koukussa näiden kukkien virkkaamiseen :)
  On muuten tosi kaunis punaisen sävy langassasi!

  Mukavaa laskiaisviikonvaihdetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kikka :-) Mä taisin olla vähän myöhäisherännäinen kun nyt vasta törmäsin koko ruusuun, mutta eipä tuo haittaa. Kätköistä löytyi tosiaan tuollainen oikein ruusunpunainen lanka! Ajattelin tehdä sille vielä ainakin valkoisen ja ehkä mustankin kaverin, kun noita lankoja tuolla nyt on.

   Poista
 3. Onpas kaunis kukka! Osaisinkohan minäkin..?

  VastaaPoista
 4. Oi onpas kiva! Ja siististi tehty, noi kyllä ilahduttaa ystävää! Kiva nopee pikkuhommeli jos vai yllättää jonkun nimipäivä tms. =)

  VastaaPoista
 5. Ai-jai-jai, mä olen syöny ihan liian monta pullaa! Ja vaikka kävin hiihtämässä ja lumikenkäilemässä viikonloppuna, niin maanantaina pitää kyllä tikistää ja popsia vaan rehuja. Kiva kukka =o)

  VastaaPoista
 6. Sallius siitä vaan kokeilemaan! Jos tuo luonnistui minulta niin kyllä silloin kuka vaan voipi onnistua :-) Ohje on tosi helppo ja selkeä.

  Anunanu, tuo tosiaan on tosi nopea tehdä. Muutaman tuossa olen ehtinyt jo pyöräyttelemään lisääkin. Ja niihin tuntuu tosiaan jäävän vähän koukkuun niinkuin Kikka kertoi...

  Hanna nyt kuuluukin syödä pullaa kun on tälläinen talven syvin hetki. Kohta on kevät ja pullatkin unohtuu kun pääsee taas pihaa kuopimaan :-)

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!