Poksista!
Pihalta kuului iso poksahdus. Kuin tuhat shampanjapulloa olisi avattu yhtäaikaa. Mietin että mitäs nyt, vappukin meni jo? Menin katsomaan, ja koivuthan ne olikin lehtineen :-)

Jo joutui armas aaa-ii-ka, ja suvi...

7 kommenttia

 1. Eilisellä piknikillä katselin kauas taivaanrantaan ja ihan selvästi näkyi aavistus vihreää :)
  Kyllä vaan, jo juotui...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja arvaa soiko mulla nyt kokoajan tuo suvivirsi päässä? :-)

   Poista
 2. Niin se vaan on jo täällä!!! Jee!! :)

  Sanos mikä tuo viimisen kuvan sini-pieni-kukkainen-kasvi on? Meidänkin pihalla sitä on, mut on entisten asukkaiden istuttamaa... Taitaa kukkia vain nyt keväällä, kun kesällä siinä kohdin taitaa olla vain runsaasti nuita lehtiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeepäjee! :-D Se kukka on Kaihonkukka. Sain tuon isoäidiltäni tuomisina tänne uuteen pihaan, ja siihen liittyvän runonkin. Mä voisinkin laittaa se tänne joku kerta.

   Poista
 3. Tästä tuli mieleen, että meillä kuului perjantai-iltana kummia pamauksia ulkoa ja ihmeteltiin vähän että mitähän tapahtuu. Sitten luin viikonloppuna uutisista että Kotkan seudulla oli samoihin aikoihin ollut aika iso maanjäristys, ihmisiltä oli tippunut taulujakin seiniltä.

  Sähläsin muuten ja hävitin joitain kuvia Picasan puolella ja esim. tuo profiilikuvani katosi. Laitoin takaisin, mutta ei näköjään päivity enää näihin lukijakuviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin paukkuu, mutta niitä pamauksia edeltään sellainen hauska varoituspiippaus. Ne siis räjäyttelee jotain tossa pellolla. Mulla kyllä näkyy sun profiilikuva tässäkin kommentissa!

   Poista
  2. Joo mut tuolla ystävien nassuissa ei näy vaan siihen tuli tommonen kielletty ajosuunta.

   Ukko arvelikin ensin että jossain räjäytetään, mutta ei ollut mitään varoitusääniä ja kellokin oli melkein 12 yöllä. Laitoin seismologian laitokselle raportin, kun löysin netistä semmoisen kaavakkeen. Katotaan vastaavatko voiko olla kyse maanjäristyksen äänistä. Tai sitte on taas joku jengi vaan ammuskellu tuolla läheisellä teollisuusalueella, pah. :)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!