Juoppis

Mä haluaisin osata ommella. Sillai oikeesti. Haavekuvissa mä istun ompeluhuoneessani ja pyöräytän lapsille vaatteita ihan tuosta vaan. Nähtävästi meillä on sitten joku aupairkin täällä, koska tässä haavekuvassa ompelen päivänvalossa ja lapsiakaan ei koneen ympärillä tässä visiossa näy... Nomutta. Todellisuudessa ollaan vielä aika kaukana edes yksinkertaisten vaatekappaleiden ompelusta. Mulla ei ole mihinkään kaavoja, ja vaikka olisikin niin en taitaisi vielä hallita hommaa niin hyvin että saisin aikaan jotain mitä voisi oikeasti pukea päälle. Ja vielä vaikka osaisinkin tehdä, ja olisi ne kaavat, niin aika puuttuu...

Tällähetkellä pitää siis pitäytyä harjoittelemaan noita ompeluhommia pienillä ja vaarattomilla jutuilla, yöaikaan, ja keittiön pöydällä. Nyt tein toisenlaisen kassin, "juoppiksen".


Materiaalina on käytetty taas kierrätyskankaita, käytin kirppikseltä ostettua verhoa, sekä vuorina vanhaa lakanaa. Ohje kassiin löytyy Tosimummon blogista, eli täältä. Lisäsin siihen vielä tuon pienen taskun sisäpuolelle, vaikkapa avaimille tai helistimelle, tai mitä nyt kukakin mukanaan kantaa :-)

Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!