Keramiikkakauden avaus, "Ruska"
Syksy on jo pitkällä, ennenkuin ensimmäisiä keramiikkatöitä tulee valmiiksi asti. Yhden työn tekemiseen menee monta viikkoa kuivumisineen, raakapolttoineen, lasituksineen, lasituspolttoineen...

Syksyn ensimmäinen valmis työ on reliefi "Ruska", lienee selvää mistä idea tähän tuli ;-)

6 kommenttia

 1. Oi miten hieno - nimensä väärti!
  Selailin vanhoja postauksiasikin kun en ole ehtinyt vierailemaan. Hauskan keltaisen neulesetin olet tehnyt - parhaita nuo tuommoset luovat käsityöt!
  Ihana kun teillä on ikkuna vaatehuoneessa, tosi kivan työpisteen sait, kun tulee luonnonvaloakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :-) Juu, neule oli kokeilua, ja periaattessa mekosta olisi voinut tulla ihan käyttökelpoinenkin jos ei olisi ollut niin iso. Ehkä siitä tuli keväinen pääsiäismekko? :-) Ja vaatehuoneessa on tosiaan ikkuna, kun sinne oli ajateltu mahdollisuus muuntaa se työhuoneeksi.

   Poista
 2. Todella kaunis ! Itse en ole koskaan kokeillut keramiikkatöitä, jollei lasketa sitä perinteistä kukkopilliä, jonka joskus ala-asteella taiteilimme kuviksessa :) Mutta sinä olet kyllä taitava !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä olen tehnyt keramiikkajuttuja paljonkin, mutta kukkopilliä en ole koskaan tehnyt! Pitääpä ehkä koettaa joskus ;-)

   Poista
 3. Aivan ihania nää sun ruskalehdet!Vaude!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan, tästä tuli ihan kiva, vaikka tämä oli ihan välityö, tein ilman mitään ennakkoideaa kun vaihtoehtona olisi ollut tyhjänpanttina istuminen :-D Ehkä sillai tuleekin parhaat ideat?

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!