ikkunatähtöset


Sen verran on joulukonsertti ja jatkuva piparinmussutus auttaneet joulumielen muodotamisessa, että eilen innostuin jo askartelemaanpaskartelemaan pari joulun tähtöstä. Näitä on näkynyt vähän joka blogissa, mutta menkööt nyt vielä kerran. Kivat ja helpot tehdä, ohje löytyy ainakin täältä. Materiaalina mulla oli joskus marimekolla poisjaettuja paperipusseja, joita vanhana hamsterina olin napannut pinon mukaan :-)

Mies tuli ihmettelemään kun tein näitä, ja kysyi että miten ihmeessä sä osaat tehdä tuommoisia. Näin netistä ohjeen, kerroin. Mies siihen että sieltä näkömuististasiko sinä nyt sitä ohjetta katselet kun siinä näpräät..? Hassu. Niin tietysti. :-D Ukkokulta on aina ihan pyörryksissä kun teen jotakin hänen sanojensa mukaan "kolmiulotteista". No, erilaisuus on rikkaus, eikös niin? :-)

7 kommenttia

 1. Meki mentiin Tempon kanssa eilen Taidetehtaalle askartelemaan joulukoristeita ystävän taidepajalle. Olihan se kivaa. Ja sitte elokuviin (3D!), ja kun kerran oli joulukuusenkoristeita iso pino valmistettu, niin haettiin joulukuusikin. Joulumieli hiipii ovelasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, pitää vaan saada joku alkusysäys. Mulla se oli vissiin se konsertti :-) Minäkin haluaisin jo kuusen, mutta ei ole vielä ehditty hakea. Ehkä tänään?

   Poista
 2. Kauniit tähdet. Ja kierrätys ehdottomasti kunniaan. Mitä kaikkea mahtavaa saakaan aikaiseksi esim. juuri paperipusseista, pahvilaatikoista ja peltipurkeista.

  VastaaPoista
 3. Tyylikkäät Marimekko-tähdet :) Tekis mieli kokeilla itsekin, mutta kun ei ole sopivia papereita - ei edes pusseina :)

  VastaaPoista
 4. Saana kyllä, tosiaan saa aikaan vaikka mitä. Ja meillä noita matskuja hyödynnetäänkin kyllä ahkeraan.

  Peppi, voihan noita taitella vaikka mainoksista, sanomalehdestä, joululahjapaperista... Sitä luulisi ainakin löytyvän tähän aikaan vuodesta ;-)

  VastaaPoista
 5. Nämä näyttävät todella kivoilta! Näpräämistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pientä näpertämistä noiden kanssa tosiaan on, mutta eivät ole ollenkaan hankalat tehdä! Minulla aiheutti tuo ohut ja liukas paperi vähän haastetta, mutta tukevammasta paperista tehtynä homma senkun helpottuu :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!