on rakennettuMuutama kuva meidän kuusipuuhista. Usein minulla on ollut jokin visio koristeluista, mutta jotenkin tämän joulun henkeen sopi se, että annoin lasten laittaa ihan niitä koristeita mitä halusivat. Sopi ne yhteen tai ei :-D Tuohon pallomereen oli tulossa vielä valotkin, mutta sattuneesta syystä äiti saa tehdä taas yhden rautakauppareissun ensin. Vielä pitäisi keksiä miten tuon risan lampun kannan saa tuolta ulos?? Ehkä sitten iltasella valaistaan puu.

Kuusi itsessään on varmaan kaunein mitä meillä on koskaan ollut, jotenkin hirmu sopusuhtainen ja tuuhea. Paljon isompi tosin kuin luulin, kuvittelin ottaneeni ihan kapean yksilön. Vaan eipä haittaa, enempi on enempi! Lapset on tuosta tosi tohkeissaan, ja koristeita pitää käydä vähän väliä hypistelemässä. Nuorimmaiselta puu saadaan onneksi suojeltua sillä että lasikuistilta voi laittaa vain ovet kiinni.

P vetäisi vielä koristelun päätteeksi spontaanisti "joulupuu on rakennettu" veisun, ja niinhän se on. Kuusen tuoksu tuo kadonnutta joulumieltä sopivan verran lähemmäksi, ja uskoisin että kyllä se sittenkin taitaa ehtiä esiin ennen aattoa :-)

Rauhallista joulua kaikille!

3 kommenttia

  1. Ihanan muikee toi koristelijan ilme :) hymyilyttää täälläkin. Kaunis on teijänkin kuusi, vähän sama tarina täällä. Tuli isompi kuin kuviteltiin ja K veti koristelun. Meinasin sanoa jotain hopeanauhoista, mutten sit sanonu. Ihan hyvä näin -joulumieltä lähetellen!

    VastaaPoista
  2. Kauniilta ja tunnellmalliselta näyttä. Hyvää ja Rauhallista Joulua!

    Maria @ Whitecrystalsilver.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!