Pom pom, po pompompom




Iski pallerohulluus kun kävin tällä sivustolla. Ihan kirjainpalloihin asti en vielä päässyt harjoituksissani, mutta olen vähän jo saanut vihiä miten tuo systeemi toimii. On muuten koukuttavaa puuhaa! Tuolla oli palloista tehty taloja, eläimiä ja ihan vaikka mitä. Pitipä nyt löytää tuonnekin, ei saa nukuttua öisin kun on pakko nipsutella vaan lankapalloja... :-D

Korvamadon saatte kaupan päälle, olkaapa hyvät :-)

19 kommenttia

 1. ihania! nuo aakkostupsut ois aika herkkuja. Pitää kokeilla, kun ei oikein noista ohjeen kuvista auennut tuo systeemi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis noihin aakkosiin minäkin ihastuin, mutta tein ensin muita juttuja niinkuin sivustolla suositeltiin :-D Ihana kolmiulotteinen haaste aivoille!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin, siis eka ajatus oli että eipä ole tullut mieleenkään että noihin voisi tehdä kuvioitakin! Ja heti seuraavaksi että miksiköhän ei ole tullut mieleen :-D Ja pakko oli kokeilla.

   Poista
 3. Aikas hauskat! Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Noita on kyllä hauska tehdä, kun sai jutun juonesta kiinni!

   Poista
 4. No voi jestas! Ihan käsittämättömän hienoja!

  Mä ostin eilen Novitan Lankadelistä tupsukoneen. Lankesin markkinointipuheeseen. Myyjä sanoi, että on niin paljon helpompi. Saa nähdä saanko sillä edes perusmalleja aikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tulehan sitten kertomaan oliko masiina hyvä, koska nyt kun näihinkin piti hurahtaa, aloin harkita sellaisen vehkeen hankkimista. Nuo on tehty ihan pahvilärpyköillä, samaan tapaan kuin tuolla linkin ohjeissa :-)

   Poista
  2. Joo! Yritän muistaa huikkailla tänne, kun päivitän tuloksen blogiin :)

   Poista
 5. Oooo hienoiiiiii =)) Tähti on paras =) Sain joskus lahjaksi tuollaisen missä oli mukana heijastinnauhaa, se oli kiva. Sopis lapsille ja miksei aikuisellekin pipoon =)

  VastaaPoista
 6. Voi jee on niin makeita!

  Yritin pikaisesti ymmärtää teko-ohjetta, vaan ei mene väsyneeseen päähän ymmärryksen puolelle... Täytyypä palata asiaan virkeämpänä hetkenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Sieltä kannattaa katsoa ensin ne kukat ja eläimet, niissä oli mielestäni selitetty vähän perusteellisemmin tuo idea. Yhden kun kokeilee niin paremmin se sitten mullekin aukeni!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos! Kantsii kokeilla, noita on hauska tehdä :-)

   Poista
 8. Vähänkös nämä on hienoja palluraisia!!! Osaisikohan tuommoisia tehdä itsekin:)! Muutenkin blogisi vaikuttaa kivalta:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa ainakin kokeilla, muuten et voi tietää :-D

   Poista
 9. Hei tosi hienoja! Tutkailin tuota ohjetta, ja jotenkin tuli sellainen olo ettei mulla hahmotuskyky riitä. Pakko siis kokeilla :D

  Aivan ihana tuo teidän joulukalenteri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juu kokeilemalla hahmottuu vasta paremmin :-) Ja kalenteri on tosiaan kiva, kiitoksia vaan!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!