Tutut nurkat


Tämänpäiväinen iltapäiväkahvi saateltiin alas kera tutulta näyttävien nurkkien. Ja naamojen. Kyllä siinä jotakin outoa on, että oma lärvi löytyy lehden sivuilta :-D Onneksi se ei ollut sentään pääosassa, vaan tämä meidän koti. Mutta lärvivaroitus lienee silti paikallaan teille, jotka kotivinkin lehtihyllystä mukaanne nappatte :-)

10 kommenttia

 1. Jaahas pitääpä napata lehti ensi kauppareissulla mukaan....kiitos vinkistä..:)

  VastaaPoista
 2. wautsi! Mä saan lehden anopilta, kun on itse eka lukenut...

  VastaaPoista
 3. Ja sit mä kipitin sadetta uhmaten hakemaan päivän postin! Hieno juttu teistä ja teidän kodista. Mukava muisto koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olipa hyvä että tuli haettua kuitenkin, jos vaikka jotain tärkeääkin postia olis ollu joukossa! :-D Kiitos, tykkäsin kyllä itsekin. Ja tosiaan, hyväksi muistoksi jää ainakin kun on ammattilaisten tekemä ja kuvaama :-)

   Poista
 4. Oho. Ihanaa ♥ Täytyykin ottaa tuo iltalukemiseksi, kun viikonloppu vierähti muissa puuhissa. Tuore lehti on saanut odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jutun teko oli kyllä ihan hauska kokemus :-)

   Poista
  2. Hei mä nyt vasta luin sen. Oli hyvin tehty juttu :))

   MeidänkinTyynelästä käytiin tekemässä juttua juuri. Vuoden päästä vasta tulee lehteen. Oli kyllä hauskaa. Ja jännää :)

   Poista
  3. Oi vau, onnea :-) Aika kauan joudutte odottamaan lehteä! Meidän jutussa oli paljon enemmän meistä ihmisistä kuin ajateltiin, luultiin että vaan tästä kodista olis tehty. Mut sielläpä se nyt on tehtynä, ihan hauskaa tosiaan :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!