Talvenhoukutusverhot
Hups, aika lentää kun on mukavaa puuhaa, vai miten se nyt oli :-) Viime postauksesta onkin vierähtänyt jo tovi. Kotona on laiteltu syksyisemmät värit sivuun, ja siirrytty talvisempiin kuoseihin. Jaksan edelleen nauraa itselleni näiden talviverhojen kanssa, en nimittäin nuorempana voinut käsittää äitiäni joka vaihtoi verhoja aina vuodenajan mukaan. Ja tässä sitä nyt ollaan taas vuodenaikaverhot ikkunassa :-D Eka hyasinttikin on päässyt pöytään, ihan vaan talvisempaa tunnelmaa luomaan, ulkona kun ei kovinkaan talviselta näytä. Tulisikohan se talvi pian oikeastikin? Josko verhot ja kukat houkuttelisivat sen paikalle?

Raksalla on edistytty sen verran, että perustukset alkavat olla valmiina, ja parin viikon päästä alkaa rungon pystytys. Eli aika vauhdilla tapahtuu nyt kun päästiin kunnolla alkuun. Se on hyvä se!

Lähiaikoina on luvassa pieni arvonta, pysykääpä linjoilla :-) Mukavaa sunnuntai-iltaa!

7 kommenttia

 1. Oisko kuitenkin parempi, jos ei satais lunta? Oisko helpompi rakentaa! 😜

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyshys järjen ääni! Olis paljon kivempi tunnelma kun olis lunta :-D

   Poista
  2. 😃 laitoin järjen kaappiin. Lumi ois kivempi! 👍❤️

   Poista
 2. Nuo kuusikot olisivat ehdottomasti jouluverhoni, mikäli en olisi viime jouluksi hankkinut punaisia marimekon kaivoja, hyvät nekin. Jouluverhot siis keittöön vaihdan, muuten meillä ei (ainakaan vielä) vaihdella verhoja juhlien tai vuodenaikojen mukaan. Blogissani arvonta, vink vink :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en minäkään ihan neljästi vuodessa verhoja vaihda, mutta nähtävästi talveksi ainakin. En sano noita jouluverhoiksi, niin sitten niitä saa pitää melkein kevääseen asti, eikös? :-D

   Poista
 3. Mullakin kävi kokeilussa nuo kuusiverhot, mutta lähtivät takaisin ja tuli muuta tilalle. Nyt ei tarttis kun ommella... että ehkä ne on ikkunassa viimeistään ensi jouluna! :D
  Ja kyllä noita helposti pitää ainaki pääsiäiseen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä että joskus se inspis antaa odottaa itseään! Mutta ehkä se yllättää, ja saatkin ne ikkunaan vielä täksi jouluksi, onhan tässä vielä aikaa :-) Ja kyllä, näitä pidetään siihen asti kun voi julistaa kevään alkaneeksi ;-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!