Kotimme lehdessä


Iltasella tulin kotiin, ja postilaatikosta löytyi odotettu lehti. Huhtikuun numero Plaza Koti-lehdestä oli kauniin keväinen, ja lisäksi siellä oli monta aukeamallista tuttuja nurkkia :-) Tässä muutama niistä, koko jutun voi toki lukea lehdestä.

Juttu on kuvattu jo viime syksynä, ja oli hauskaa nähdä kuvista kun sisustus on aika erilainen kuin nyt. Olohuoneessa on nyt ihan eri järjestys, ja aika kivalta näytti tuokin versio taas hetken jälkeen. Voi olla, että joskus tulee käännettyä sohva takaisin noin päin! Pihalla oli verheää ja aika syksyistä, mutta ai että miten kaipaankaan tuota vihreyttä. Kunpa kevät ja kukat tulisivat pian!

Juttu on taitavien naisten eli Johanna Lehtisen ja Tanja Hakalan käsialaa. Johanna ja Tanja ovat julkaisseet taannoin myös kauniin kirjan nimeltään Järvien Kesäkodit, ja siitä on tulossa lähiaikoina tänne blogiin arvontaa. Pysykäähän siis kuulolla!

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Tässä on tosiaan vain osa jutusta :-)

   Poista
 2. Luin juttuasi v.2015 tekemästäsi terassipöydästä, hieno pöytä ja itsellä sama urakka edessä tänä kesänä. Millä maalilla käsittelit pöydän ja onko maali kestänyt ? Tämä on jo vanha aihe, mutta tuo väri pöydässäsi on todella hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Käytin maalina ulkorakennuksen maalaamisesta jäänyttä maalia, joka oli Teknoksen Woodex Aqua Solid, väri on ihan musta. On se kestänyt ihan hyvin, tosin talveksi suojasin pöydän rimojen päälle laitetulla vanerilla. Etukäteen ajattelin, että paikkailen maalia sitten, jos se alkaa kuorimaan kun puutavarakin oli höylättyä (eli pysyvyys ei ehkä ihan niin hyvä kuin sahatavarassa), mutta vielä ei ole tarvinut paikkailla!

   Poista
 3. Uu! :) Vautsi vau, pitääkin käydä hakemassa tuo lehti! :D

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!