Jännät vieraat


Olen tehnyt havainnon, että mikäli haluaa kehittyä ihmisenä, pitää välillä mennä ulos omalta mukavuusalueeltaan. Tämän olisi joku viisaampi varmasti osannut minulle jo kertoakin, mutta kun opettelee itse kaiken alusta asti, jää oppi ehkä paremmin mieleen? :-D Tänään oli yksi sellainen tilanne, johon päädyin sanomalla kyllä tilanteessa, jossa olisin normaalisti sanonut automaattisesti ei. Oltiin siis reippaasti siellä epämukavuusalueen rajan tuolla puolen. Ihan kaikkea en voi vielä paljastaa, mutta kameran "väärällä puolella" eli edessä tuli oltua. Huh. Jonkinlaista jalostumista on siis toivottavasti tiedossa palkinnoksi tästä uroteosta?


Linie Design, Caldo, olohuone, livingroom

Siistin kotia sen verran näitä jännittäviä vieraita varten, että päätin ottaa itsekin pari kuvaa muistoksi. Olohuone näyttää omaan silmään mukavasti erilaiselta, koska olin ottanut kotiin pari kalustetta sovitettavaksi. Näistä tuo matto ainakin näyttää tuossa niin kivalta, että sen taidan hankkia ihan omaksikin! (Matto on Linie Designin Caldo, joku varmaan haluaa tietää). 


Linie Design Caldo


Täällä jäädään nauttimaan hetkeksi siististä kodista sekä vapaapäivän illasta, ja valmistaudutaan samalla viikonlopun synttärihulinaan. Aurinkoista viikonloppua kaikille teillekin! 

8 kommenttia

 1. Voi että, mitähän jännää siellä on tapahtunut? :D Kohta varmaan saadaan kuulla lisää. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin elävää kuvaa on kuvattu... :-D Kiitos samoin!

   Poista
 2. Luulempa arvaavani, millaisia vieraita sinulle oli..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvin arvattu jos tämän arvaat! :-D Kivaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oli kyllä, ja vielä enemmän jännittää nähdä lopputulos..! Kaikkeen sitä tuleekin lähdettyä :-D

   Poista
 4. mikä tuo ihana hiirilamppu on!
  ompa olkkarista tullut ihanan pirteä ja räiskyvä! väri lisääntyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lamppu on Selettin Mouse Lamp, heillä on kivoja erilaisia eläinhahmoisia valaisimia :-) Jännä että mielestäsi väriä on enemmän, kun nimenomaan nyt kuvausta varten laitoin väriä huomattavasti vähemmäksi :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!