Parasta just nyt


Joskus itseään joutuu hieman muistuttamaan siitä, että haastavissakin tilanteissa kannattaa etsiä niitä asioita, jotka ovat hyvin. Ja että kiitollisuus on paljon kannattelevampi tunne kuin vaikkapa viha.
Päätin napata Valkoinen Harmaja-blogin Suvin heittämän haasteen, ja listasin asioita jotka on parasta juuri nyt. 
Miehen kauppareissulta tuoma tulppaaninippu koulukirjoja täynnä olevalla keittiön pöydällä. Voin kauneutta kaivatessani siristää silmiä, ja rajata röykkiöt pois, ja keskittyä kukkasiin :-) 

Nautin siitä, että aamut ovat kiireettömämpiä. Meillä varsinkin erityislapsen kanssa aamut ovat olleet aina se hankalin osuus päivästä, ja tämä osa on helpottanut nyt kotiopiskelun myötä paljon.Uudet alut. Niitä on kaikkialla. 


Hassuttelu. Lapset keksii jatkuvasti ihan hillittömiä juttuja :-DPuutarhan herääminen. Joka vuosi yhtä sykähdyttävää!

Jaksan nuuhkia jokaisen kukkapenkin läpi päivittäin, ja jokainen uusi kevään merkki on kuin iloinen jälleennäkeminen!Lasten upea sopeutuminen. En ole kuullut yhtäkään valituksen sanaa, vaikka varmasti ystäviä ja opettajia on jo ikävä.

Yhteistä aikaa on tullut arkeen paljon lisää, vaikka päivisin onkin melko haastavaa saada kotikoulut ja etätyöt yhdistettyä, on yhdessäolo silti ihanaa. Eteisen huoneentaulun sanat. Aina yhtä ajankohtaiset.

Osa tämän hetken muutoksista tuntuu möykkynä rinnassa, mutta jossain kaiken jälkeen odottaa taas tavallinen ihana arki. Koetan pitää katseen horisontissa, ehkä sieltä se vastaranta pian pilkottaa?


Valo.


Terassikauden avaus, ensimmäiset pihakahvit. Innostuin eilen laittamaan parvekkeelle taas patjan ja pehmikkeet, ja vein pelargoniankin ulkoilemaan ja totuttelemaan kevääseen. Tontti. Unelma uudesta kodista elää yhä. Näen itseni tuonne asumaan, laittelemaan puutarhaa ja nauttimaan väljistä näkymistä. Nuotiopaikalle kallion juureen istumaan kesäisenä iltana. Nauttimaan hiljaisuudesta. Koetamme kerätä rohkeutta jatkaa projektia. Nautimme suuresti joka kerta päästessämme tuonne puuhaamaan raivaustöihin ja edistämään hommia edes hieman ♥


Ihanaa viikonloppua! Muistakaa huomata myös hyvä.

4 kommenttia

 1. Jaksamista teille tontin raivauksessa. Ihanaa kun näkee kevään tulevan, vaikka uutiset ovat vähän surullisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tontin raivaus on ollut kyllä yllättävänkin mukavaa puuhaa, lapset tosin vähän protestoi mutta me miehen kanssa viihdyttäisi siellä aina vaikka kuinka pitkään!
   Kevät tulee onneksi niinkuin joka vuosi, eiköhän tämä vuosi vielä tästä jossakin vaiheessa muutu taas normaalimmaksi arjeksi, näin uskon ♥

   Poista
 2. Ehkäpä tekee hyvääkin huomata, kuinka pienissä asioissa onkin loppujen lopuksi elämän onni ja mielihyvä.
  Tonttinne näyttää mukavalta, ja mikä parasta siitä ei ole möyritty juuriaan myöten puita ja aluskasvillisuutta pois, voi kuunnella puiden huminaa jo heti joskus muutettuanne sinne.
  Nyt on hyvää aikaa unelmoida ! Hyvää kevättä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on just se, mitä itsekin olen ajatellut! Vaikka etukäteen tuntui ettei kotikoulusta ja etätöistä tule mitään, niin on tämä ollut tosi ihanaakin olla perheen kesken niin paljon :-)
   Tontti on kieltämättä ihana, sinne jää paljon vielä aika luonnontilaistakin osaa, vaikka osittain ollaankin raivattu. Aluksi tontti oli niin sakeaa metsää ettei siitä oikein pystynyt edes hahmottamaan rajoja tai talon paikkaa. Paljon ollaan siis raivattu, mutta kyllä sinne vielä jääkin.
   Ihanaa kevättä sinullekin, mukavaa että kävit jättämässä kommentin!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!