Talo melkein muuttokunnossa

 


Elokuu 2021. Se on sama kuukausi, jolloin meidän on tarkoitus muuttaa uuteen taloon. Tämä jotenkin pääsi yllättämään, että muutto on pakosti ihan parin viikon sisällä. Pitänee alkaa pakkaamaan tavaroita laatikoihin? :-D

Talolla on pari päivää pyörinyt sähkömiehiä ja putkimies, ja todennäköisesti tänään saadaan sähköä, valot päälle ja vettä hanasta. Se on juhlava hetki, edellisistäkin taloista jäänyt hyvin mieleen!

Meillä oli miehen kanssa kaksi edellistä viikkoa lomaa, ja tehtiin todella pitkiä päiviä talolla, että saatiin paikat valmiiksi sähkäreille. Käytännössä kaikki alkaa olla melkein valmista, vain parkettia puuttuu keittiöstä ja aulasta (+ yksi makkareista joka on työkaluvarastona), väliovet on asentamatta ja jalkalistoja yms pitää vielä laittaa. Keittiössä pitää asennella kaappien sisään laatikoita ja toinen integroitu jääkaappi asentaa. Ei siis paljoa enää! Kylppärissä pitää vielä oikaista ovenpieliä ennen niiden laatoitusta, koska väliseinät ja oviaukot on olleet tosi vinoja. Näistä ollaan reklamoitukin talofirmalle jo, toivottavasti saadaan joku korvaus kaikesta ylimääräisestä säädöstä ja fiksailusta mitä vinoudet on aiheuttaneet. Saunan lauteet puuttuu, ja laatoitus kiukaan taakse. Kiuasta ei saatu vielä asennettua koska se oli vaurioitunut kuljetuksessa joten alkuun saadaan muuttaa ilman saunaa.
Etuovelle pitää tehdä pätkä terassia ja joku tukevampi porrasratkaisu kuin keikkuva lavapino. 

Onhan noita tehtäviä asioita vielä aika paljon, mutta isossa kuvassa ollaan jo tosi pitkällä. Uskomatonta että ollaan selvitty tänne asti!

Kuvassa on muuten meidän sisustus koostettuna yhteen kasaan. Olen tyytyväinen lopputulokseen, ja paikan päällä alkaa näyttää just siltä kuin olin ajatellutkin. Ihana uusi koti, en malttaisi odottaa että saadaan loput hommat ja muutto hoidettua!

Mukavaa elokuuta! 

2 kommenttia

  1. Hienoa, että teillä on urakka tullut melkein päätökseen! Meidän naapurimme talo on melkein muuttovalmis, ja siihen juuri tehtiin ilmatiiveysmittaus. Kaikki näytti ilmeisesti olevan kunnossa. Mukavaa saada uusia kasvoja naapurustoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutimme taloon alkusyksystä, mutta aivan maalissa ei projekti vielä ole. Aika paljon raksahommia jäi vielä nyt muuton jälkeiseenkin aikaan, meiltä puuttuu mm. sauna ja ulkorakennus on aivan kesken!

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!