Joulukuun eka ja hyasintit


Blogin edellinen postaus oli elokuulta, ja tunnelma on jotenkin sama. Syksy vain katosi jonnekin, ja yhtäkkiä on joulukuu! Sen verran havahduin asiaan pari päivää sitten, että kaivoin meidän perinteisen joulukalenterin esiin (okei lapset on kyllä todellakin muistuttaneet tästä!) ja eilen hain ensimmäiset hyasintit keittiöön.
 

Kalenteri on edellisen kodin väreihin tehty, mutta sopii tännekin oikein hyvin. Tää on kyllä kiva perinne, ja lapset on aina aivan tohkeissaan tästä jo pitkään etukäteen. Tämän vuoden hyasintit on keramiikkakulhossa, jonka tein tässä syksyllä kurssilla. Myös musta kynttilänjalka vieressä on tämän syksyn tuotantoa, ja sain sen juuri tänään vasta kotiinkin. On ollut ihanaa taas päästä tekemään keramiikka, välissä olikin pidempi tauko! Tämän kurssin aikana tuli tehtyä lähinnä astioita, mutta jos pääsen vielä keväälläkin kurssille, niin voisi olla kiva tehdä joku isompi veistos. Kansalaisopiston kursseille pääseminen on kyllä ihan tuuripeliä, vaikka olisi tasan oikealla minuutilla sivustolla ilmoittautumassa, voi silti jäädä kauas varasijoille. Näin minullekin on käynyt usemman kerran. Keramiikan teko on niin kivaa, ja sen on ilmeisesti huomanneet nyt muutkin kun kurssit on aina minuuteissa täynnä.


Oikein ihanaa joulun odotusta, yritän nyt taas tsempata ja päivitellä tännekin kuulumisia hieman useammin. Instagram sentään päivittyy aika tasaisesti, tervetuloa myös sinne seurailemaan!

Sanna

Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!