Muovikassin ekoversio


Meidän huushollissa kannetaan ruokaa kotiinpäin noin 8-10 muovikassillista viikossa. Se tekee vuodessa... aika monta. Ompelin prisman kassista otetuilla kaavoilla kestomuokkarin, ja yritän pelastaa maailman. Tai edes pienen palan siitä. Ohje kassiin löytyy täältä.

Kangas on kirpparilta ostettu pala, jossa oli hiukan tahroja ja nyppyjä, eli vaatteeksi siitä ei olisi ollut. Tähän hommaan kangas kelpasi kuitenkin oikein hyvin! Tuo on luultavasti joku Tampellan vanha kangas, koska se on samanlaista paksumpaa ja pinnaltaan hiukan epätasaista kuin jotkut minulla varmuudella Tampellaa olevat kankaatkin. Onko tämä nyt sitä "lappisatiinia", en ole varma. Vuorina käytin vanhaa lakanaa.

P pakkasi kaverit pussiin, kohta lähdetään mummolaan!

3 kommenttia

 1. Mä olen sellainen kangaskassialma, ihan riipii jos joskus on pakon edessä ostettava muovinen.

  Tätä mallia on pitänyt pitkään kokeilla, saiskohan lomalla ainaiseksi.

  Kauppapäivät on muuten niitä hetkiä, kun suurperheellisyys ei ole vain kivaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se tosiaan kauppalaskuissa tuntuu että porukkaa on aika paljon roikkumassa tuolla jääkaapin ovessa ;-)

   Toi oli minusta aika helppo tehdä, jopa minulle vaikka olen edelleen aivan pihalla koko ompelusta! Ainoastaan siinä piti vähän soveltaa kun ohjeessa käytettiin saumuria ja mulla on vaan toi tavallinen kone, että miten kannattaa tehdä, mutta kyllähän tuon kasaan sai noinkin.

   Poista
 2. Kivan kassin olet ommellut. Musta on kans ärsyttävä kantaa muovikasseja kotiin. Meillä on kyllä kolme poppanaliinasta ompelemaani kauppakasseja, mutta eihän kolme kassia riitä viisihenkisellä perheellä mihinkään. Siksi virkkasin kaksi kassia lisää. Oikeestaan voisi kyllä ommella vielä pari kangaskassiakin. Mukava sitten vaihdella kasseja fiilisen mukaan =o)

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!