voihan kärpässieni


Elämä on valintoja täynnä. Niinkuin vaikka se, että ottaako kahvilassa kahvin joukkoon kermaa vai maitoa. Kerma on paremman makuista mutta niin bad for you. Kolmen huonosti nukutun yön jälkeen vähänkin järkevämpi ihminen olisi valinnut illalla ajoissa nukkumaan menemisen, mutta meikäläinenpä valitsi vauvalle mekko-pipo-setin ompeluhommat. Kun teki mieli. Olin lopussa  kerrankin tyytyväinen suoritukseeni, meinasin vissiin vähän taputella olallekin. Mietin oikein että en malttaisi odottaa että näen luomukseni neiti M:n päällä.

Mutta missäs se mekko on..? 


Voihan video! Se ei mahdu. Hittohitonhitto. Siis pääaukko on liian pieni. Hyvin mä vedän. Pitäiskö liittyy johonkin jengiin??


On kaksoitikkausta ja kaikkee. Helmaan vetäisin innoissani oikein kaksi kierrosta. Sinänsä hyvä että tuli nyt tuo neula kaivettua tuolta ompelukoneen laatikosta ja opeteltua senkin käyttö, koska saahan tuolla siistin näköistä jälkeä. Vielä kun saisi toimivaakin...


No, onhan se ihan kaunis asia, taidan ripustaa sen tuonne muiden epäonnistuneiden mekkojen joukkoon koristeeksi. Tai lahjoittaa jollekkin tosi pienipäiselle pikkutytölle? Nukelle kenties? Vaikka jaksan näprätä näiden kanssa yökaudet, niin siinä menee mullakin raja että en millään viitsisi alkaa purkamaan jo kertaalleen valmiiksi julistettua työtä. En millään viittis.


No, pipo on sentään ihan soma ja melkein sopivakin, se on vaan vähän liian pieni :-)

2 kommenttia

  1. En oo ompeluihmisiä, mutta entä jos toisen olkasauman aukaisisi ja laittaisi napit/nepit. Mahtuisiko sitten? T:Eilis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa sen jo teinkin, tosin kokonaan sitä ei saanut auki kun siinä menee hihansuun reunakanttaus joka siis kiertää yhtenäisenä. Vaikee selittää... Siihen meinasin laittaa nepparin, mutta en kertakaikkiaan löydä mun nepparipakkausta mistään! Meinasi jo mennä hermo kun olen etsinyt ihan kaikki paikat joita vaan keksin, mut ei. No, heti kun se löytyy niin sitten toivottavasti tulee valmista :-)

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!