Keijukaisen bambukypärä
Ulkona tupruttaa lunta, mutta nyt on neidin kevätsetti valmis hattua myöten. Sain siis hankittua ne puikot! Lanka on babybambua, ja tosi pehmeän ja kivan tuntuista. Malli on tuollainen hauska lentäjänlakki, aika ajaton mun mielestä. Tuli tehtyä tästäkin aika reilun kokoinen, niin menee sitten samoihin aikoihin tuon takin kanssa. Napiksi laitoin itsetekemäni keraamisen napin, kun sattui olemaan niin sopivan värinen :-)

Sitten vielä neiti istumaan niihin mun aiemmin kunnostamiin kukkarattaisiin, niin johan on kukkaista. En malttaisi odottaa! :-D

5 kommenttia

 1. On kyllä hieno setti :D mistä otit ohjeen tuohon myssyyn? Siskon tyttö on semmonen reilun vuoden ikäinen, niin hälle vois kokeilla tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen saanut sen joskus aikoja sitten kaverilta. Englannin kielisenä, ja täynnä lyhenteitä olevana meni aika pitkään että uskalsin alkaa kokeilemaan :-D En ole edes ihan varma teinkö oikein, mutta kyllä se aika samalta näyttää. Mallin nimi on Aviatrix, jos hakemalla löytyis jostain? Siinä oli kyllä kokoja isommillekin.

   Poista
  2. Kiitos, ravelrysta löytyykin ohje tuolla nimellä. Oon vaan tosi huono enkunkielisten ohjeiden kanssa - pitää alkaa tavailla :)

   Poista
 2. Miten musta tuntuu, että sulla on enemmän tunteja vuorokaudessa kuin meillä muilla ;) Ihana pikkupiika kevätsetissään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla ole, isommat silmäpussit ja sotkuisempi huusholli vaan ;-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!