Ihanat luomut
Kananmunia, jauhoja, mannaryynejä, hunajaa, lihaa, leipää ja perunoita. Helmikuiset ruokapiiriostokset sisälsivät uusia kokeiluja ja vanhoja tuttujakin. Ja taas kerran kaikki luomua ja läheltä. Tykkään edelleen!

6 kommenttia

 1. Ihanaa, että muutkin tykkäävät ostaa luomua. Itse tulen aina iloiseksi, kun valitsen ostoskoriini luomua ja tämä tapahtuu lähes jokaisen tuotteen kohdalla nykyään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei suinkaan kaikki ruoka ole luomua, mutta niiden osuus on kyllä lisääntynyt tuon luomuruokapiirin myötä huomattavasti. Minua viehättää erityisesti tuo lähiruoka, ilman pitkiä rahteja :-)

   Poista
 2. Kuulostaa tosi hyvälle lähiruoka & luomu! Itsekin huomaan suosivani lähilähiruokaa. Kiva tietää mistä ruoka ihan oikeasti tulee :) ja luomuakin, vaan joskus nirsoilen hinnan kanssa, vaikkei sais.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä siitä hyvää mieltä saa kun yrittää pelastaa maailmaa edes pieni pala kerrallaan :-) Meilläkin on osittain pakko nirsoilla hinnan kanssa, sillä sellaista päivittäin kuluvaa ruokaa menee meillä vaan niin hirveitä määriä... Mutta harvemmin ostettavissa voi sitten hiukan panostaa, ainakin välillä ;-)

   Poista
 3. Meillä on välillä ostosreissuja, että kaikki ostetaan vain luonuna. Kalliimpaahan se toki on, mutta mitä enemmän asiaan olen perehtynyt, sitä vakuuttuneemmaksi olen siitä tullut. :) Keväällä olisi myös haaveissa laittaa omaan pihaan / peltoon kasvamaan juureksia ja vihanneksia. Se olis ainakin lähiruokaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosiaan lähiruokaa, meilläkin kasvaa kesäisin pihassa maustekasveja, siis ruohosipulia, basilikaa, raparperia jne. Tontilla ennen sijainneen palstaviljelmän peruina tuolta löytyy jopa maa-artisokkaa, mutta siitä en ole vielä valitettavasti opetellut tekemään mitään :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!