Kellastuu
Monet blogiani seuranneet varmaan tietävätkin että keltainen väri on viime aikoina ollut minulla lähellä sydäntä. Vuosikausia lempivärini oli vihreä, mutta nyt keltainen on miellyttänyt silmää jo pidempään. Syksyinen luonnon värien vaihtuminen on siis siksikin iloinen asia, kohta koko maisema on yhtä keltaista! :-) Voisin ottaa kodistakin kaikki verhot pois ja antaa maiseman hoitaa kauniin taulun virkaa.

Kuljin kameran kanssa tuolla pellolla ja takametsässä, kumpparit jalassa ja nautin. Haaveilin hyvistä sieniapajista, ja nuuhkin mahtavaa syksyn tuoksua antaumuksella. Aurinko jaksaa lämmittää edelleen, ja kun sen valo siivilöityy puiden lomasta, on näky kuin postikortista. On tämä niin hieno vuodenaika, tämäkin.

Pihassa yritys kuvata nuorimmaisen uusinta, tietysti keltaista, mekkoa päättyi lähes pelkkiin takatukkakiehkuroihin, pimusta on tullut melko nopea viilettäjä. Tuosta mekosta tuli niin herkku, että voisin itsellenikin huolia samanmoisen. Harmi etten raaskinut tilata kangasta enempää...

Iloista lauantai-iltaa kaikille :-)

3 kommenttia

 1. Minä taas vuosikausia olin musta-valkoinen... nyt on alkanut värit kummasti kiehtoa...vihreä, keltainen jopa entinen inhokki ruskea...:)

  VastaaPoista
 2. Meillä tytön lempiväri on ollut keltainen jo kuukausia. Nyt kun vaatekaappi on puolillaan keltaista, hän sanoi, että lempiväri onkin vihreä. :o No, käytännössä taitaa edelleen olla keltainen. Olen vain iloinen, että (melkein) 4-vuotias tyttöni tykkää eniten kaikista muista väreistä kuin pinkistä. :) Toivottavasti ainakin tämän yhden vaatekoon ajan. Vaatekaappi on siis hyvin värikäs!

  VastaaPoista
 3. Irmastiina: minulla mennyt vähän toisinpäin, olen ollut niin väri-ihminen aina kuin vain voi, mutta nyt olen jo pikkuisen antanut mustavalkoisellekin tilaa. Se on ihan hyvä että maku voi muuttua ja kehittyä, niin ei tarvitse aina samoja juttuja katsella ;-)

  Kouluttaja H.: Kuten sanottua, naisellahan on aina oikeus muuttaa mieltänsä :-D

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!