Asuntomessuraportti 2014

Asuntomessukuvia tulee nyt vähän joka puolella vastaan, mutta aina niissä on jotain erilaistakin. Tässäpä muutama yksityiskohta joita minun silmiini osui, ja sattui kamerallekin tallentumaan. 
Lähdin messuille sillä mielellä, että ahmin ahnaasti ideoita sillä tänä vuonna aihe on ajankohtaisempi kuin koskaan. Silti en löytänyt juurikaan ihan kokonaan uusia juttuja joita olisin kuvitellut siirtäväni meille tulevaan taloon joko rakennukseen itseensä tai sisustukseen. Oikeastaan Villa Elissan raakalautakatto oli ainoa sellainen yksityiskohta mitä en ollut ennestään ajatellut mutta voisin vaikka käyttääkin meillä. Sisustuksista löytyi ilahduttavan erilaisia värityksia ja tyylejä, uskon että niistä löytyi "jokaiselle jotakin".

Siellä täällä eri taloissa pisti silmään aika huono työn jälki. Messurakentaminen on kai aina hieman taistelua aikaa vastaan, ja paikoin se näkyi aika selkeästikin.Messujen antina sain moniin jo valmiisiin päätöksiini vahvistuksen, että juuri niin tehdään kuin ollaan suunniteltukin. Keittiöt olivat melkein kaikki vetimettömiä ja musta-valkoisia. Sellaista mekin ollaan laittamassa, eli ainakin ollaan ajan hermolla ;-) Portaita ja kaiteita olin päättänyt katsella, mutta niistä en kyllä löytänyt uusia ideoita. Toisaalta sain yhden porrassuunnittelijan yhteystiedot. Monissa taloissa oli käytetty lasiliukuovia terasseille, ja niitä oli mukava nähdä paikan päällä, koska sellainen meillekin uuteen taloon tulossa. Nähtävästi me oltiinkin jo napsittu monet tämän hetken muotijutut suunnitelmiin ennen messuja :-D

Reissu oli tosi kiva, ilmat vaihteli paahtavasta helteestä hurjaan ukkoseen. Käväistiin tänään ennen kotiinlähtöä vielä Alvar Aalto-museossa joka oli ihan kiinnostava paikka, siihen palaan vielä ihan omassa postauksessaan. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia

  1. Vitsit kun harmittaa se mullekin yllätyksenä tullut talojen vaihto hässäkkä eilen! Normaalisti kun olen aina siellä omalla talollani ollut. Höh, no mutta kyllä me vielä jossain treffataan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Mutta useinkaan ei mene niinkuin on käsikirjoitettu nämä reissut, joten ei mahda minkään. Hassu juttu toisinpäin, tuolla Ig:n puolella kertoi yksi toinen bloggari että oli bongannut minut, mutta ei sitten ollut tullut kuitenkaan juttelemaan :-D

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!