Ihana Luck


Kävipä niin, että käydessämme taannoin asuntomessuilla näimme monta kaunista taloa, mutta ei ihan kaikkia. Varsinkin yhden missaaminen jäi jälkeenpäin harmittamaan oikein toden teolla. Olin nimittäin etukäteen lehdistä selaamalla rankannut talo Luckin omaksi ennakkosuosikikseni. Ja sitten siinä messupöhössä unohdin käydä siellä! Voiko kukaan olla niin, kröhöm, hölmö? No, helposti näköjään :-D


Asia korjaantuikin eilen oikein korkojen kera. Pääsin nimittäin käymään messuilla vielä uudestaan! Kiitos miehelleni joka käytti yhden lomapäivänsä että emäntä pääsee reissuun (pus!) ja erityisesti kiitos talo Luckin emännälle, joka tarjosi minulle oikein VIP-vierailun (puspus!).

Rakastin talossa yksinkertaisesti kaikkea. Värejä, sisustusta, kierrätysideaa. Uskallusta tehdä asiat vähän eri tavalla. Kontrasteja, selkeyttä. Mustaa ja valkoista. Laatattomia kylppäreitä. Saunaa. Köynnösmuuria. Leikkisyyttä ja valoa, valaisimia. Atriumpihaa. Keinuja terassilla. Lehmiä (!) takapihalla.
Mutta aivan erityisesti ihmisiä talossa! Niitä asukkaita, olihan siellä tosiaan muutama muukin ihminen paikalla... :-) Joskus elämässä kohtaa tyyppejä, joiden kanssa synkkaa heti, ja tuntuu kuin olisi tunnettu aina. Heidi oli yksi tälläinen henkilö. Terkkuja vaan sinne Jyväskylään, toivottavasti kohtaamme vielä! Niin ja kiitos vielä vip-päivästä! Very Important, indeed :-D

Koska keskisuomen suunnalla on kuulema tapana uutisoida ihan kaikki, (kuten eräänkin messuperheen ruokapöydättömyys...) niin minunkin vierailuni päätyi ihan otsikoihin asti :-D Heidin blogia kannattaa käydä lukemassa muutenkin, siellä saa kurkistuksen aivan hillittömiin kommentteihin mitä ihmiset suustaan päästelee!

Ja hei, perjantai! Ensi viikolla alkaakin sitten taas koulut ja toisenlainen arki. Ihanaa sekin :-)

6 kommenttia

 1. Tää oli kyllä parhaimmistoa myös kuvien perusteella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli talo (ja talon väki) kyllä niin mun makuun että! Aika monta ideaa aionkin lainata meille uuteen taloon :-)

   Poista
 2. Voi jestas se on ihana. Eka kertaa tulee tunne, että tekisipä mieli rakentaa talo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla se tunne on jo toista kertaa, ja oon aika iloinen, että melkein kaikkiin ratkaisuihin voi vielä vaikuttaa! Ei meille sentään ihan Luckien talon kopiota tule, rakenteellisesti varsinkaan, mutta sisustuksessa meillä tuntui olevan Heidin kanssa aika sama maku :-)

   Poista
 3. Ehdottomasti yksi suosikeistani! Ihanat värit ja selkeys, ei liian kliini , muttei liioin täyteentuupattukaan. Ja tuo keltainen-ah, tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis keltainen, todellakin aah! :-) Varsinkin tuo iso lattialamppu, en kestä miten hieno se on!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!