Oi mikä hotelli!


Otettiin isovanhempien avustuksella pieni irtiotto arjen ja raksan pyörteistä, ja suunnattiin Tukholmaan. Siellä oli sattumalta meneillään isot kaupunkifestivaalit, ja  joka puolella kaupunkia oli tarjolla huikeaa ilmaisohjelmaa. Reissu oli kyllä kaikinpuolin oikein onnistunut! 

Hotellimme oli ihastuttava Story Hotel Signalfabriken, ja halusinkin jakaa tämän ihanuuden kanssanne. Sisustus oli raikkaan erilainen suurimpaan osaan hotelleista verrattuna. Paikassa oli vahvasti industrial-henkeä, olihan rakennus oikeastikin vanha paloasema. Materiaalit olivat melko rouheita, oli paljasta betonipintaa, tiiliseiniä ja erilaisia rakenteita oli jätetty reippaasti esiin. Koko sisustuksen väritys oli tumma ja maanläheinen, mustaa, tummaa harmaata ja kuparia. Lisänä oli pieniä raikastuksia vihreillä ja jopa neonväreillä.

Myös hotellin toiminnoissa oli uutta ajattelua, varsinaista respaa ei ollut, vaan sisäänkäynti tapahtui ravintolan kautta, ja kirjautumiset hoidettiin asiakaspäätteellä. Aamiainen oli riittävän monipuolinen vaikkei aivan notkuvat pöydät olleetkaan. Huone oli siisti ja tilava, sisustus samaa kivaa tyyliä kuin muuallakin. Lastenvaunujen kanssa tuolla olisi ollut hankalaa, koska joka suuntaan tuli vastaan portaita, mutta aikuisille ja isompien lasten kanssa matkustaville voin ehdottomasti suositella! Kaiken muun kivan lisäksi hotelli oli myös todella edullinen, ja emme oikein keksineet että miksi. Luultavasti sijainti aivan ydinkeskustan ulkopuolella vaikuttaa asiaan? Keskustaan pääsi sujuvasti metrolla ja junalla, molempien pysäkit olivat aivan hotellin läheisyydessä, ja matka kesti noin reilun kymmenen minuuttia. 

Nyt taas uusin voimin kohti uutta viikkoa! :-)


6 kommenttia

 1. Aivan ihana hotelli, ihan uniikki! Tuo nimi täytyy pistää korvan taakse
  seuraavaa Tukholma-reissua silmällä pitäen.
  Löysyn tänne mielenkiintoiseen blogiisi ihan äskettäin,
  tulin ja jäin :-) Olet lämpimästi tervetullut vastavierailulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan, ja kiva kun tulit ja jäit! Kävin kurkkimassa blogiasi, ja sinullakin oli siellä kauniita kuvia ja tunnelmia :-)

   Poista
 2. Ai miten kivan oloinen hotelli. Tää täytyy muistaa miehelle vinkata, kun seuraavan kerran reissua suunnitellaan.

  Kiva kuulla, että teillä oli onnistunut reissu :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kannattaa pitää mielessä! Ja noilla on vielä sellainen tarjous, että jos tekee varauksen heidän omien nettisivujen kautta, saa 150 kruunua "ruokarahaa" jonka voi käyttää sinne heidän omaan ravintolaan. Me varattiin muualta, mutta siellä hotellilla oli tästä mainos. Eli seuraavaa kertaa silmälläpitäen vielä tuommoinenkin niksi :-)

   Poista
 3. No on kyllä erilainen mitä monet muut hotellit. Aivan ihanan näköstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Hotellit saisivat minusta enemmänkin olla rohkeita ja erottua. Vai kaipaako suurin osa ihmisistä kuitenkin sitä tuttua ja turvallista konseptia..?

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!