Artekkia ja taidetta eteiseen


Sain talonmaalausurakastani "palkaksi" Artekin ritiläpenkin. Se oli minulla visioissa tuohon eteiseen jo siinä vaiheessa kun talosta oli olemassa vasta piirustukset. Samalla sain ripustettua akustiikkataulun seinälle, se on Virpi Mäkisen työ, kuten olohuoneessamme oleva todella suuri akustiikkataulukin. Taulu ja penkki sopivat mielestäni kivasti yhteen, ja muodostavat ikäänkuin parin :-)


Testiryhmäkin hyväksyy!
Mistä ne oikein löysivät vappuhuiskan?? :-D


14 kommenttia

 1. Kaunis nurkkaus <3 Ja kuinka valloittavat vapunjuhlijat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ikuinen vappu täällä tuntuu vallitsevan kyllä todellakin :-D (huiskan heitin pois, koska nuo värjää ihan älyttömästi!)

   Poista
 2. Todella kaunis...tuo ritiläpenkki on yksi haaveistani..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minustakin se on ihana, ja olen tosiaan pitkään jo siitä haaveillut. Nyt sitten sain sen kun rehkin ja maalasin talon kokonaan itse, ja sattui vielä olemaan hyvässä tarjouksessa tuo (tai no, pari pientä kohtaa puuttuu vielä, mutta on se jo melkein valmis) :-)

   Poista
 3. Onpa kiva palkka aherruksesta. :) Kelpaisi mullekin! Sen voimalla varmaan jaksoi sutiakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mies tuli luvanneeksi, ja itsekin kyllä tykkään :-)

   Poista
 4. ihana tuo taulu,lapsuuden kodin mökki-ranta tulee mieleeni :) ja penkki alla just paras...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkään siitä todella. Virpi teki taulun koska koivut on minulla sydäntä lähellä, otettiin tämä tonttikin sen takia että tässä saatiin ikkunan taakse koivikko :-)

   Poista
 5. Ihanan avara ja valoisa teidän eteinen. Ja upean penkin olet saanut vaivanpalkkioksi! Huomaa kyllä kuviasi katsellasi, että meidän pohjissa on hyvin paljon samaa samalta arkkitehdiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tilava ja valoisa haluttiin kun edellinen oli ahdas ja pimeä. Ja siinä kyllä onnistusttiinkin! Selkeästi arkkitehdillä on oma käsiala, olen nähnyt hänen talojaan muutaman jo ennen tätä omaa taloamme, ja tykästyttiin juuri tähän hänen tyyliin :-)

   Poista
 6. Voi että tuo teidän koti on kyllä upea <3 Penkki sopii niin passelisti juurikin tuohon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Penkki on tosiaan siihen ihan "suunniteltu", tosin alunperin eteinen oli suunnitelmissa vähän eri mallinen, mutta silloinkin oli jo ajateltuna paikka tuolle penkille :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!