logo

Kuvapulman ratkaisuHuhheijakkaa että meinaa olla kokoajan kiirettä. Aivan jää blogi nyt muun elon jalkoihin, pahoitteluni! Vaan kaipa tämä tästä joskus tasaantuu, työhön paluu on kyllä vienyt yllättävän paljon energiaa, mutta vieläkin enemmän ihan puhtaasti aikaa. Pitkät työmatkat ja vuorotyö pitävät huolen ettei turhia vapaahetkiä jää. Ja jos jääkin, pitää ne käyttää jokaikinen opiskelutehtävien tekoon... No, vaihteeksi tälläistä, tokihan kotielämää ehti ollakin hyvän tovin, eli melkein yhdeksän vuotta :-D Onneksi kaikki koulut ja työt on mieluisia puuhia!

Blogi on ollut aika hissukseen myös jo aiemmin kertomani kuvapulman takia. Nyt kuitenkin löysin ohjelman (Picmonkey) millä saan nuo kuvaleimat laitettua, ja tehtyä kevyesti kuvankäsittelyäkin, eli pikkuisen helpottuu taas tämä homma. Vielä kun ehtisi kuvaamaan, niin avot! :-D 

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille! Minulla on jo tänään leikisti perjantai, kun huomenna on vapaapäivä, mutta viikonlopun olenkin sitten taas töissä :-) 

4 kommenttia

 1. Se on aina sellaista hälinää tämä töiden alku ja ottaa oman aikansa, ennen kuin arki tasaantuu. Meillä ihan sama vaiva ollut nyt syksyn ajan. Jospa pikkuhiljaa pääsisi ottamaan niskaotteen tuosta ajan nopeudesta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu näinhän se tuntuu olevan! Itselläni on niin pitkä aika edellisestä työn aloituksesta, etten enää edes muista niin kauas, mutta nyt kun on jutellut muiden kanssa aiheesta, ihan samanlaista se tosiaan on muillakin. Lohduttaa vähän :-) Kohta sitä huomaa että rutiinit rullaakin jo omalla painollaan, ehkäpä?
   Kivaa viikonloppua sinne!

   Poista
 2. Niin tuttu tunne, itse palasin kanssa alku kesästä takaisin töihin ja edelleen tämä vaatii aikamoista joustoa ja totuttelua uuteen arkeen.. http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tsemppiä sinnekin! Työ on kyllä ihanaa, mutta mitenkä sitä ehtisi vielä tehdä kotonakin jotakin?! :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!