kotiliesi

Syyskuinen olohuone


olohuone, lempi-hylly

olohuone, maisema, viherkasvi

Olohuone, taulukollaasi, sohva

rapputaulu

olohuone, viherkasvi

Olohuoneeseen on hiipinyt pikkuhiljaa syksyisempiä sävyjä. Ensin tulleet Vallilan ilvestyynyt saivat vielä kavereikseen yksiväriset keltaiset samettityynyt Hm-homesta. Valkoiset tuossa on olleetkin jo pitkään. Kohta samaa sävytystä tulee ikkunoiden täydeltä lisää, kun takametsän puiden lehdet ovat alkaneet pikkuhiljaa kellastua. Ihan ruskaksi ei tuota voi vielä sanoa, mutta sitä kohti tässä mennään :-) Maljakkoon nappasin muutaman maa-artisokan kukan pihalta, samoja keltaisen sävyjä niissäkin.

Huomenna alkavat Habitare-messut ja menen sinne heti aamusta että ehdin vielä illaksi töihin. Jos näette niin tulkaahan nykimään hihasta ja moikkaamaan!18 kommenttia

 1. Onpa kivan näköistä! :) Moikataan, jos huomenna nähdään. Mä ehdin paikalle vasta klo 11 mennessä, kun täytyy viedä aamulla tyttö hoitoon ja täältä köröttelee junalla sinne sen 1,5 tuntia. Odotan jo innolla huomista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu koetetaanpa nähdä :-) Minullakin on puolentoista tunnin matka, mutta pakko lähteä aikaisin että ehdin kiertää ennen illan työvuoroa. Tämän vuoden messuista on tulossa tosi hienot, itsekin innolla sinne olen menossa!

   Poista
 2. Sulla on tossa alimmassa kuvassa samanlainen kukka kuin mulla. Apua kasvaako se noin korkeaksi !!!! No ei hätää mulla se ei kasva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitat varmaan tuota kirjovehkaa? Juu se on aika korkea, tuo kasvi on minun isovanhemmilta tullut, ja muistan kuinka se oli jo silloin kun olin lapsi ja se piti välillä katkaista kun se osui heillä kattoon. Meillä on korkeussuunnassa tilaa, eli saas nähdä milloin se pitää katkaista kun kattoon se ei varmasti yletä :-D

   Poista
 3. Hei viherpeukalo, jutteletko sä noille vai miten saat ne pysymään hengissä? =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no et varmaan yllättyisi jos sanoisin että juttelen :-D En kuitenkaan oikeasti, mutta annan säännöllisesti vettä ja lannoitetta, sumuttelen aina kun muistan, ja toki meillä tuota valoakin on tarjolla aika paljon :-) Ei kuitenkaan mitään valtavia ponnistuksia, tuossa nuo menee muiden kotihommien lomassa.

   Poista
 4. Ihanan valoisaa ja kotoisaa :) Itse kun en saa edes kaktusta voimaan hyvin, ihastelen viherkasvejasi :)
  http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kasvit on minulle ollut aina sellainen mieluinen harrastus :-) Anteeksi että kommettiisi vastaaminen kesti näin kauan!

   Poista
 5. Ihania kuvia, teillä on kyllä niin kaunista :)

  VastaaPoista
 6. Tuijotan vain noita teidän ikkunoita...ihanat <3

  On teillä tosin muutenkin kaunista ! Hyvää työviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan ikkunat kieltämättä meidän olohuoneen persoonallisin sisustusratkaisu :-) Valoa piisaa, mikä on ihana juttu!

   Poista
 7. Ihanan näköistä! Täällä on alkanut nyt ihan parin päivän sisällä puut kellertyä todella paljon ja ikkunasta avautuukin jo kaunis ruska (mikäli länsi-Suomen syysväritystä voi nyt oikeaksi ruskaksi kutsua). Mahtavan värisiä tyynyjä. Nuo samettityynyt ovat itseäni kovasti puhutelleet viime aikoina ja nimenomaan tälläisissa tummemmissa syyssävyissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samettityynyissä on jotakin syksyistä ja talvista :-) Kesällä niitä ei ollenkaan tee mieli käyttää, hassu juttu! Helsingissä on juuri nyt tosi kaunis ruska, täällä meillä itä-uudellamaalla ei ehkä ihan niin voimakkaasti vielä.

   Poista
 8. Teidän koti on todella kaunis! Ja tuolle ikkunan vaihtuvalle maisemataululle on pakko olla ihan vähän kateellinen ;) On se niin hieno! Onko seinällä oleva rappukäytävän taulu ihan aito vintage? Itse olen jo vuosia etsinyt sellaista oikeaa, vanhaa taulua, mutta hankala on niitä mistään löytää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :-) olohuoneen näkymät ei suinkaan ole sattumaa, vaan tuon koivikon ja peltomaiseman takia valitsimme juuri tämän tontin aikanaan. Lisäksi talo suunniteltiin niin, että maisema saadaa hyödynnettyä mahdollisimman hyvin, ja laitettiin ikkunaakin siksi noin paljon! Jos jotain voisi toivoa, niin ihan vieressä oleva meri saisi kyllä näkyä ikkunoista, nyt se jää valitettavasti vain ulkoillessa nautittavaksi :-D
   Rapputaulu on ehtaa vintagea, se on appivanhempieni rapusta rempassa poistettu, ja siinä oli siis meidän sukunimikin jo valmiiksi haalistuneena :-D

   Poista
 9. Onpa teillä kaunis koti! Ihanan persoonallinen ja sopivasti värikäs. Ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kiva kun tulit kommentoimaan :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!