kotiliesi

Oooo, kesän lapsi mä ooon

kesäkukkia, kukkakimppi, kaunis kukkakimppu

raparperin alla

Olen joskus pohtinut, pitävätkö kaikki ihmiset erityisen paljon siitä vuodenajasta jolloin ovat syntyneet? Vai onko käynyt vain niin, että kävi tuuri, ja itse synnyin silloin kun kesä ja kukat on kukkeimmillaan? Eiväthän kaikki edes pidä kesästä, joillekin syksyn viimat ja sateet on tunnelmallinta mitä on. Vaan ovatko he juuri ruska-ajan lapsia? Syntyykö mielleyhtymä mukavimmasta vuodenajasta siitä, että lapsena ne kauan odotetut synttärit olivat silloin? Kukapa tietää, mutta omalla kohdallani eletään nyt ihan lemppariaikaa vuodesta. Luonnonkukat, valo, verheys, vielä edessä oleva kesä ♥ Eikä perheen tekemästä mansikkakakusta toki haittaa ole, hyvältä maistui sekin!

Ihanaa alkavaa viikkoa, se onkin jo juhannusviikko!

2 kommenttia

  1. Ihana kimppu kedonkukkasista! Meillä kaupungissa on kaikki tienpientareet niitetty, joten kedonkukkia ei pahemmin löydy. Eilen mies toi lupiineja mökkitieltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt saa kyllä jo monipuolisia kimppuja, alkaa olla kesä kukkeimmillaan :-) Meillä on onni asua täällä pellon ja metsän laidassa, niin kedon kukkia riittää kyllä. Kävin poimimassa itselleni synttärikukat, tuo kukkien kerääminen on yksi lempipuuhistani!

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!