Armas aika
Onnea kaikille kesäloman aloittaneille koululaisille, vanhemmille että selvisitte tästäkin lukuvuodesta, ja opettajille kiitos ja anteeksi. Wilmat pysyy nyt hetken kiinni, ja siirrytään moodiin jossa eletään aurinkokellon mukaan. Tai no, rehellisyyden nimissä pienten päiväkotiarki jatkuu vielä ihan normaalisti ja lomaa ei ole horisontissakaan, mutta koululaisilla sentään helpottaa. Piti taas tänään pyyhkiä vähän silmäkulmaa koululla. Vaikka kuinka monet vuodet on kevätjuhlia kierretty, niin aina vaan sitä herkistyy ja tirauttaa kyyneleet, viimeistään siinä Suvivirren kohdalla. Herkkis mikä herkkis.

Juhlan aiheena meillä on myös se, että keittiössä on taas lattia! Pari kuukautta puoliksi puretun lattian kanssa sai taas arvostamaan tälläistäkin helposti itsestään selvänä pidettävää asiaa, kuin ehjä lattia. Malja tämänkin vesivahingon muistolle, koskahan seuraavaksi pasahtaa ja missä... Vaan nyt katseet kohti kesää, se onkin ihan parasta just nyt ♥ 

Mansikkaista ja jätskin makuista kesäkuuta kaikille!

2 kommenttia

 1. Toivottavasti teille ei vesivahinkoa tule piiiitkiiin aikoihin.
  Ei kiva asua remontin keskellä. Ihania lapsukaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä toivon todella! Täällä uudessa talossa on tullut ilmi jo kaksi, rakennusaikainen putkimies ei ole ilmeisesti ollut ihan tarkimmasta päästä tekijöitä... Onneksi kaikki on saatu aina korjattua kuitenkin, mutta ikäväähän tuo purkaminen ja kuivattelu on arjessa :-)
   Lapsukaiset on kerrankin kuvassa, harvemmin heitä näkyy enää täällä blogissa, kun alkavat olla jo isompia.

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!