Keittiön syksyisempi ilmeHeipä hei taas! Arki vie mennessään, ja moni blogiin tuloillaan oleva idea ja aihe jää nyt jalkoihin. Tänään nappasin kuitenkin muutaman kuvan, kun keittiö oli kerrankin aika siisti. Pitäisi kai useamminkin pyytää kavereita kahville? :-D 


Aamulla selasin nopsasti lukematta jäänyttä sisustuslehteä, ja siinä kehoitettiin ottamaan kuva omasta keittiöstä, sekä kertomaan intagramissa mistä omassa keittiössään pitää eniten, tai mihin ratkaisuun on tyytyväisin. Minun ei tarvinut miettiä vastausta pitkään; tykkään ehdottomasti eniten luonnosta ja vuodenaikojen kiertokulusta. Vaikka ne ovatkin fyysisesti keittiömme ulkopuolella, on luonto kuitenkin isossa roolissa kotimme sisustuksessa. Kauden värit päivittyvät kuin itsestään myös sisälle isojen ikkunoiden kautta, ilman että muita muutoksia tarvitsee sisustukseen tehdä. Nyt on selkeästi jo syksy, ja puiden lehdet ovat alkaneet kellastua ja pudota. Tästä tulee jotenkin levollinen mieli, ja tekee mieli rauhoittua ja hiljentyä. Olen ennenkin kirjoittanut samasta aiheesta, mutta syksyt ovat minulle usein ikäänkuin uuden alkuja. Moni isompi ja pienempikin muutos elämässä on ajoittunut syksyyn ja ruska-aikaan. Nyt en mitään tiettyä asiaa osaa nimetä, mutta tunnen, että tämäkin syksy tuo taas elämääni jotakin uutta. En vain vielä tiedä että mitä! Toivoisin että ainakin mielenrauhaa, tyyneyttä ja aikaa huolehtia itsestään hieman paremmin. 


Maljakkoon taitoin pihalta muutaman oksan ja kukan, kauniit värit löytyi kimppuunkin. Rauhallista syksyistä viikkoa teille kaikille!


6 kommenttia

 1. Syksyssä tosiaan on jotakin todella ihanaa, tuntuu että kiireisen kesän jälkeen on aikaa taas rauhoittua ja olla kotona <3

  VastaaPoista
 2. Tuo teidän vaihtuva taulunne on kyllä niin mahtava.
  Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, luontoäiti on siihen kasvatellut nätit puut :-) Me vaan tungettiin talo niiden kylkeen :-D Kiitos samoin, kivaa syksyä!

   Poista
 3. Kauniita kuvia ja nuo ikkunat on ihanat! <3

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!