Rouva Pingviini ja arvonta


En tiedä kuinka moni on kuvista huomannut, mutta meillä asuu Pingviini. Rouva on ollut osa perhettämme jo usean vuoden ajan. Hän on olohuoneen valkoisella lattialla kuin kotonaan, ja pyöräyttipä täällä kodissa yhden munankin. Hautominen on käynnissä, ja ehkäpä saamme vielä todistaa iloista perhetapahtumaa? Ennestään Rouvalla on jo kaksi poikasta, mutta ne asustelevat toistaiseksi vähän korkeammalla, yhden siipirikon kokeneina. Toipukoot pienet rauhassa, sillä aikaa kun perheen ihmispienet kasvavat vähän kokoa ja otteet muuttuvat hellemmiksi.

Minusta on mukavaa että kodin sisustuksessa on vähän leikkisyyttäkin, ei tämä niin vakavaa puuhaa ole. Onko teillä kodeissanne mitään vähän erikoisempia sisustuselementtejä, tai tälläisiä eksottiisia perheenjäseniä? Laittakaahan kommenttia tai vaikka linkkejä omiin blogeihinne, olisi mukava kuulla ja nähdä muidenkin hupsutteluja!

Täällä pyöräytettiin myös arvontakone käyntiin, ja ideoita sisustukseensa Habitareen pääsevät hakemaan nimimerkit Sallikka ja Sanna. Paljon onnea voittajille, teille on laitettu sähköpostia! Minusta oli todella mukava lukea teidän messutärppejänne, ja sain sieltä muutaman hyvän idean omallekin messupäivälleni. Kiitoksia kaikille kommenttia jättäneille osallistumisesta.

Ihanaa viikonloppua kaikille!


2 kommenttia

  1. Ihana pingviini <3 Minä olen joskus laittanut jonkun jaloissa pyörineen lelun hyllyyn ja todennut, että tuohan on kiva sisustusesine. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Lelut on tosiaan aika isokin osa sisustusta, tuntuu että niitä on pyörinyt jaloissa "aina". Jotkut niistä on tosiaan ihan kivan näköisiäkin :-)

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!