Lokakuun kymmenes


Tänään on perheessämme tärkeä päivä. Päivä on tärkeä myös minulle henkilökohtaisesti. Minusta tuli ensimmäisen kerran äiti lokakuun kymmenes päivä, aikaa tuosta on vierähtänyt tosin jo 23 vuotta! Äitiydessä on ollut tuon jälkeen monenlaisia hetkiä, ja yksi ikimuistoinen hetki liittyy samaan päivämäärään mutta vuosia myöhemmin. Nuorin lapsemme syntyi täsmälleen samalla päivämäärällä, ja näin "ympyrä sulkeutui". Häntä odotettiin vasta viikkoja myöhemmin syntyväksi, mutta päivämäärä oli pienestä dramatiikasta huolimatta iloinen sattuma. Nuorimmainen ihana täyttää tänään kuusi vuotta ♥ 


Ruska on usein täydellisimmillään poikien syntymäpäivän aikaan. Joinakin vuosina tähän aikaan on ollut jo pikkupakkasta, tänään oltiin kuitenkin plussan puolella. Nautin näistä hehkuvista väreistä sieluni kyllyydestä ♥Keittiön ikkunasta näkyy nyt lähes pelkkää keltaista. Onneksi se on lempivärejäni :-) Värin tulvimista sisätiloihin ei oikein saa vangittua valokuviin, mutta saatte ehkä hieman käsitystä kuitenkin? Koko maailma tuntuu olevan yksi iso aurinko!
Meillä on varsinaiset synttärijuhlat vasta myöhemmin, mutta tänään vietetään sentään pienet juhlat omalla porukalla. Sisarukset leipoivat pienimmälle äsken tiikerikakkua, ja askartelivat kortteja joissa on paljon söpöjä asioita. Pikkuveli on siskonsa sanoin "aika söpö" joten siksi myös söpöt asiat korttiin :-D Isompi synttärisankari ei valitettavasti tänään pääse kakkukahveille, koska on armeijassa. Lähetin viestillä kovasti onnitteluja, toivottavasti hän ehtii viestin edes lukea tämän päivän aikana. Melkoista kiirettä heillä siellä tuntuu olevan, äitinä täällä vaan koettaa etätsemppailla. Ihania ruskapäiviä toivotellen:

Sanna
6 kommenttia

 1. Tytärelläni on tänään syntymäpäivä, hän syntyi 10 vuotta sitten ja on nuorimmaiseni, ja ainoa tyttö :D Hyvää syntymäpäivää kaikille ihanille lapsille!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, paljon onnea sinne teillekin päivänsankarille! ♥ Meilläkin löytyy perheestä 10v, hänellä oli synttärit reilu viikko sitten lokakuun alussa :-D Ollaan eletty vauva-aikaa siis yhtäaikaa.
   Mukavaa syksyn jatkoa teille!

   Poista
 2. Onnittelut pojille ja sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kaisa! Tähän asti on selvitty, ihan lupaavaa siis :-D

   Poista
 3. Onnittelut sinne sekä pienemmälle että isommalle sankarille!
  Veljeni on myös syntynyt 10.10 ja jos toiseksi nuorin lapsenlapsemme olisi malttanut vielä kaksikymmentä minuuttia kauemmin pysyä äitinsä vatsassa niin hänen syntymäpäivänsä olisi ollut 10.10.10!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, teilläkin on siis ollut lähipäivinä paljon synttäreitä, onnea! :-) Mikähän tuossa päivässä onkin taika? Aleksis Kivi jo aikoinaan kuului samaan kerhoon :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!