Lapsen taidetta esilleMarraskuuta mennään jo. Blogissa hiljaisempaa, muussa elämässä kiirusta senkin edestä. Tänään piti hetkeksi irroittautua päänsäryn vuoksi tietokoneesta, ja päädyinkin nappaamaan kameran käteeni. Huomaan, että kuvaaminen on se, josta tulee herkimmin tingittyä kun aikataulut tai muu kuorma meinaa kaatua päälle. Kumpa oppisi sen, että juuri silloin kun elämässä on vähiten aikaa harrastamiselle tai rentoutumiselle, niiden merkitys olisi suurin. Tänään aion pakottaa itseni lenkille, jospa siinä saisi hartiat rennommiksi ja päänsärytkin lievittymään! Lisäksi valokuvaukselle pitää raivata taas enemmän tilaa arkeen, se on kuitenkin rakas harrastus ♥Viime aikoina meillä on ollut keittiönpöydällä jatkuvasti nippu värikyniä ja paperia. Lapset, varsinkin taiteilijasieluinen pieni tytär on olleet luovalla tuulella, ja ihania piirustuksia on syntynyt kirjaimellisesti kasapäin. Vaikka jokainen vanhempi varmasti ajattelee omistaan samoin, on tytär oikeasti lahjakas piirtämään. Olen kovasti miettinyt, miten hänen töitään saisi kivasti esille. Eilen pohdimme yhdessä jopa kirjan tekoa, lapsi haluaisi tehdä oman kirjan! Minusta se on mahtava idea, hän siis kuvittaisi kuvat ja kirjoittaisi tarinankin mahdollisesti itse. Saapa nähdä mihin tämä vielä jalostuu. Toistaiseksi hänen tekemät kirjat on olleet nitojalla niputettuja A4-papereita taitettuna, mutta saisihan niitä varmasti tilattua jostakin netin kuvapalveluista vähän viimeistellympinäkin? Onko teillä kokemusta, mistä voisi tuollaista lähteä kyselemään?


Yhden työn laitoin meille olohuoneen seinälle kehyksiin, siinä oli niin kivasti syksyn tunnelma ja värit sienineen mukana :-) Itsekin haaveilen, että ehtisin vähän maalaamaan, se on toinen tosi rentouttava luova harrastus valokuvaamisen ohella. Ison tyttären huoneessa on minulla "ateljee" valmiina, tytär kun käy meillä enää harvemmin, on huone jäänyt aika vähälle käytölle. Liitutauluseinäkin sinne tuli aikoinaan laitettua, koska myös iso tytär on kova piirtämään. Meillä on selkeästi tälläinen sukuvika :-D

Mukavaa viikon jatkoa, itse koetan ehtiä tajuamaan tätä viikkoa, ennenkuin se onkin taas jo ohi :-D2 kommenttia

  1. Ifolorinfa voi tilata kirjan. Siellä on eri hintaisia, edullisempiakin, ja sivumäärän pystyy itse valitsemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, jotain näitä kuvakirjoja ajattelinkin! Niissä vaan epäilyttää että onnistuisiko, kun nyt kyseessä ei ole varsinaisesti valokuvat. Ehkäpä jos skannaan ne sellaiseen muotoon. Pitääpä pohtia! :-)

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!