kotiliesi

Lasten joulukuuset omasta metsästä


Tänään aloitimme joulukoristelut kotona laittamalla lastenhuoneisiin pienet joulukuuset. Oikeastaan olimme tontilla raivaamassa risukkoa, ja samalla reissulla pikkutytär kaatoi pari pientä kuusta. Päätimme ottaa ne mukaan, koska olivat sitä kokoa joka vielä mahtui auton takakonttiin :-D Ajatus on ollut, että voisimme tänä vuonna hakea ison olohuoneen kuusenkin sieltä "omasta metsästä", mutta kuljetuspuoleen pitää vielä keksiä ratkaisu. Sellainen sukitusvehje mikä kuusenmyyjillä on, on kyllä näppärä juttu! Voisikohan sen korvata esim käärimällä kuusen mattoon ja auton katolle tms..? Jäämme ratkomaan tätä, mutta lastenhuoneisiin tuli nyt tosiaan jo puut. Aika hauska juttu, että tyttö sai ihan itse kaataa oman joulukuusensa, ja toinen ihan pieni liikeni vielä isoveljien huoneeseenkin.Lastenhuoneet on meillä yleisesti ottaen aina siinä kunnossa, että en ole niitä juurikaan blogiin kuvannut. Tässä tehtäkööt nyt pieni poikkeus, ja otin tälläiset tiukasti rajatut, hämärät kuvat :-D En ole jaksanut pingottaa huoneiden tiukan järjestyksen suhteen, kunhan itse viihtyvät ja löytävät tavaransa. Usein pienemmillä on jokin maja rakennettuna keskellä huonetta (kuten nytkin), ja vähintäänkin pari muuta leikkiä levällään. Isommat pojat taas eivät selvästikään ole kovin kiinnostuneita huoneen ulkoasusta, ja lattia peittyy milloin mihinkin pyykin, Aku Ankkojen ja pussukoiden sekoitukseen. *huokaus* Voi olla, että lapset innostuvat isompana siivoilemaan enemmän, tai sitten ei :-DJoulumieli on ollut vähän kateissa, ja voin tunnustaa että yhtäkään lahjaakaan en ole vielä hankkinut. Ehtiihän tässä. Joulukuusia koristelevien lasten ilo, ja muutenkin kuusien tuominen sisään saivat itsellenikin kuitenkin paljon jouluisemman mielen. Voisihan sitä olohuoneeseenkin pian jo harkita kuusta!

Mukavaa alkavaa viikkoa!


2 kommenttia

  1. Tuo lasten ilo tarttuu itseenkin. Ihastuttavat kuuset lapset oli itselleen kaatanut. Aika ihanaa, kuuset omasta metsästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, tämän huomasin jälleen kerran eilen itsekin ♥ Oma metsä on siksi hauska juttu, että meillä on nämä kaksi edellistä tonttia olleet puuttomia peltotontteja, siksi onkin eksoottista että tuolla on ihan kunnon metsä. Toki se tuottaa lisätöitä kun pitää raivata aika paljon, mutta saa sitten sivutuotteena näitä joulukuusia ainakin :-D

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!