kotiliesi

Pieni pala metsää kranssina sisään


Eilen hoksasin että kun maa on taas sula, kannattaa hakea varpuja ja muita aineksia mikäli mielii askarrella jälleen joulun ajaksi kranssin. Kun ainekset oli kasassa, pyöräytin ensimmäisen kranssin saman tien lämmittelyksi. Nämä on tosi nopeita tehdä, isoin aika menee välineiden esille ottamiseen, sekä ainesten hakemiseen pihalta. Pohjaksi käy vaikka pitkä risu pyöräytettynä kiepille, tai valmis rengas. Oma renkaani on joskus aikoinaan Parolan rottingilta ostettu.Kranssi oli ensin esillä pihalla etuovella, mutta yöllä oli tosi kova tuuli ja kranssikin oli saanut kyytiä pitkin pihaa (säilyi ehjänä kuitenkin!). Siirsin sen sisään, ja sommittelin muutamaankin eri paikkaan ennenkuin hoksasin tuon takan edustan. Siinä se näkyy kivasti olohuoneeseen ja oikeastaan koko avaraan alakertaamme.


Kranssissa on puolukan ja mustikan varpuja, pari tupsua mäntyä, lepän käpyjä sekä yksi isompi männyn käpy. Taisi sinne yksi muukin risu lehtineen eksyä joukkoon, mutta annoin olla kun teema oli juurikin se metsä risuineen :-D


Tänään on ollut melkoisen raukea tunnelma, itsekin nukuin aika pitkään aamulla, ja pitkin päivää ollaankin köllötelty sisällä kun kehno sää ei oikein houkutellut ulkoilemaan. Putsailtiin ja kuvattiin yhdet vanhat sisarusrattaat josko ne saisi laitettua kiertoon, jostakin on tuo varaston siivous nyt aloitettava! :-D Iltasella syödään vähän karjalanpaistia ja katsellaan linnanjuhlia, rauhallinen itsenäisyyspäivän iltakin siis tiedossa.

Mukavaa itsenäisyyspäivää!


Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!