Rantakallioilla rauhoittuu


Porvoo Emäsalo itämeri

Kotona oleilu ja kotikoulu ovat alkaneet jo sujua ihan kivasti, mutta tänään tuntui että pakko päästä vähän retkelle jonnekin, seinät kaatuu muuten päälle. Päätimme lähteä Emäsaloon vakkari retkipaikkaamme, ja saman oli päättänyt aika moni muukin perhe. Eipä tuo haitannut, täyden parkkipaikan jälkeen alueella oli kuitenkin väljää ja rauhallista, koska tilaa riittää monellekin.

Porvoo Emäsalo

Emäsalo Porvoo

Merelle tähyily on aina yhtä rauhoittavaa. En osaa meditoida, mutta luulen että jotakin saman kaltaista olotilaa siinäkin haetaan. Minulle toimii rantakalliot aina yhtä varmasti.

Emäsalo Porvoo

Emäsalo Porvoo

Kuluneella viikolla ei tapahtunut talohommissa "mitään" mikä on ollut viime aikoina harvinaista. Uuden talon suhteen oli hiljainen väliviikko, ensi viikolla alkaakin vihdoin lupakuviemme piirtäminen, ja saamme ensimmäiset vedokset toivottavasti nähtäväksemme. Nykyisen talon myyminenkin oli välitilassa, välittäjä on valittu ja sovittu, mutta tietojen kasaaminen kestää oman aikansa. Ensi viikolla senkin suhteen alkaa luultavasti tapahtumaan enemmän. Jännittävää!

Ennen Emäsalon retkeä pesin terassit, jotta niitä pääsee taas öljyämään. Huh mikä homma. Muistiinpano itselle: älä laita sävylliseksi öljyttyjä terasseja uuteen taloosi. Ehkäpä jotakin huoltovapaampaa? :-D Onneksi pihapuuhat on oikeasti tosi mieluisia minulle, ja nautin todella paljon kun vihdoin pääsee taas kevään pihatöihin!

Luontokuva hyttynen Emäsalo Porvoo

Emäsalo Porvoo

Toivotan teille kaikille ihanaa keväistä alkavaa viikkoa ♥

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon! Oli ihana kuvata pitkästä aikaa, en ole oikein ajatuksella valokuvannut tosi pitkään aikaan, ja ilahduin itsekin siitä että tulin ottaneeksi kameran mukaan :-)

   Poista
 2. Kauniit kuvat ja ihana retkipäivä teillä ollut. Täällä on retkeilypäivä tänään tiedossa, kunhan saadaan pakolliset kouluhommat ensin tehtyä.
  Aurinkoista tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, näitä oli mukava kuvatakin :-)
   Ihanaa retkeä teille, ainakin sää on mahtava!

   Poista
 3. Ihanan rauhoittavat ja tunnelmalliset kuvat. Sama homma täällä, kyllä meri rauhoittaa ja on tärkeää päästä myös ulkoilemaan ja luontoon myös näinä aikoina.
  Aurinkoista keskiviikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon! Luontokuvaus on minulle mieluisaa puuhaa, pitäisi useamminkin ottaa kamera ja lähteä retkelle!
   Aurinkoa sinnekin ♥

   Poista
 4. Mukava paikka, kiva kun pääsee noin kauniille paikalle retkelle. Onneksi alkaa olla jo keväiset ilmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä kiva paikka, ja monesti paistetaan makkaratkin grillipaikalla, joka tuolla on hieno ja hoidettu, polttopuutkin aina valmiina! :-)
   Ilmat on olleet ihan huikeat, t-paitasillaan on jo tarennut päivällä terassilla.

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!