Talomme on myynnissä
























Talomme tarina on kääntymässä uudelle lehdelle, ja tänne etsitään nyt uutta kivaa perhettä asumaan. Talo on suunniteltu ison perheen tarpeisiin, makuuhuoneita on viisi, keittiö on iso ja valoisa, samoin kodinhoitohuone on reilun kokoinen. Puusauna, erillisen ulkorakennuksen työhuone ja varasto, sekä nätiksi laitettu monipuolinen puutarha ovat kivoja mausteita arkeen. Kotiamme myy Porvoon Habita, ja lisätietoja löytyy mm. Oikotien ilmoituksesta: https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/porvoo/15624081

Tämä on tosi haikeaa, mutta samalla ymmärrän että välttämätöntä, koska uusi projekti on jo hyvässä vauhdissa. Vaikka joinain päivinä iskee hetken epäilys, onko tämä kauhea virhe, uskon että sekin kuuluu luopumisprosessiin normaalina osana. Uusi talo jonka rakennamme, tulee yhteen tasoon, ja sitä tulee ympäröimään iso osittain metsäinen piha. Molemmat haaveita, jotka saamme toteuttaa uuden projektin myötä. Toivottavasti tämä on jollekin toisellekin yhtä unelmien talo, kuin oli meille. Unelmat ovat vaan muuttuneet vuosien aikana. Näin tämän kuuluukin mennä ♥ 

12 kommenttia

 1. Nyt on kyllä niin hieno kohde myytävänä, toivotaan että talokaupat onnistuu pian. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Sitä tässä toivoisi, kodin myyminen on aina aika hermoja raastavaa, ja toivomme kovasti että kaupat syntyisi melko nopeasti :-) Vähän tuli takapakkia heti alussa, kun ensimmäisten katsojien piti tulla eilen, ja peruivat vain paria tuntia ennen (kun oltiin jo siivottu ihan hullun lailla). Eivät halunneetkaan tulla edes katsomaan, kun olivat käyneet ajelemassa alueella ja todenneet että naapurit ovat lähellä. Niihän ne näillä uusilla kaava-alueella usein on. No, ehkä tulee vielä uusia kiinnostuneita!

   Poista
 2. Ihana koti! Minkälainen kokemus teillä on korkean tilan akustiikasta? Onko teillä jotain akustiikka tuotteita vai riittikö sisustus? :) Rakennusprojekti menossa ja pohdinnassa riittääkö sisustus vai pitäisikö panostaa (korkeaa tilaa n. 30m2)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ja kiitos! Meillä on iso akustiikkataulu olohuoneessa korkealla seinällä, ja se plus villamatot ym auttaa kyllä jonkun verran. Toki meillä on aika äänekäs sakki, monta pientä lasta, koira ym, niin kyllä välillä olen kaivannut vielä lisääkin akustiikan parannusta. Jos oltaisi jäämässä tähän, olisimme varmaan laittaneet vielä jotakin lisäyksiä akustiikkalevyä, mutta toisaalta hyvin on mennyt näinkin. Jos nyt rakentaisin tätä samaa taloa uudelleen, laittaisin ehkä akustiikkalevyä tuonne korkean tilan kattoon myös, jolloin se toimisi vielä tehokkaammin!

   Poista
 3. Teidan talo on niin kaunis, minulle kylla unelmien talo ja olette pihan laittaneet niin ihanaksi:) Valitettavasti Suomeen muutto ei ole ihan viela ajankohtainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kiitos paljon! Toivottavasti löydettäisi joku, joka täällä haluaisi asua :-) Ilmeisesti tontin pienuus on vähän häirinnyt niitä jotka tässä nyt on pyörähtäneet, mutta toisaalta onpahan kompakti ja nopea hoitaa!

   Poista
 4. Hei. Olisinko voinut saada tietää, että mikä on talon harmaan sävykoodi? :) Yt. ojala.saara@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, talon harmaat osat maalattiin sävyllä NCS 7500 N :-)

   Poista
 5. Ymmärrän, miksi olet hieman surullinen muutosta. Mutta se on mielestäni aivan normaalia, koska olet kerännyt vanhaan taloon paljon muistoja. Myös me muutamme pian uuteen taloon; betonimurske on juuri toimitettu, koska maanrakennustyöt ovat vihdoin alkamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Talu, myynti oli aikoinaan hieman tunteellista, mutta ne fiilikset on jo kauas taakse jääneitä kun nyt asumme jo uudessa talossamme. Postaus on puolentoista vuoden takaa :-) Tsemppiä teillekin muuttoon ja rakentamiseen!

   Poista
 6. Omasta talosta on aina vaikea luopua tietyllä tapaa koska muistoja toki on kovasti. Tuttava kertoi että heillä myös lapset ovat nyt muuttaneet pois kotoa joten tilaa on paljon ja jopa liikaa ja siksi heillä nyt on kiinteistövälittäjä etsinnässä joka voisi heitä auttaa myyntiprosessissa. Toivottavasti olette hyvin kotiutuneet uuteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuttamiseen liittyy aina paljon tunnetta, ja vielä kun kysessä oli itse suunniteltu ja rakennettu talo sekä puutarha, on haikeus sitäkin suurempaa! Uudessa viihdytään oikein hyvin :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!