Kesäkuussa jo ja kohti juhannusta

 


Tervehdys! 

Olen ajatellut että blogi on päivittynyt harvakseltaan mutta on kuitenkin. Tänään tarkistin, niin edellinen postaus oli tammikuulta! Huh. Ja ensi viikolla on juhannus :-D 

Kuulumiset eivät juurikaan ole tammikuun jälkeen muuttuneet. Täällä painitaan edelleen aika samojen teemojen kanssa, mutta nyt lisättynä lasten alkaneella kesälomalla joka on toooodella pitkä verrattuna siihen, miten paljon perheen vanhemmilla on mahdollisuus järjestää aktiviteettia. Lapsista tytär on aktiivinen ja painelee menemään kavereilla ja leireillä, mutta poikaset jumiutuu herkästi ruutujensa ääreen ja vuorokausirytmit on mitä on. Taistelu jonka olen hävinnyt jo ekojen lomaviikkojen aikana.


Työn kanssa olen edelleen samassa risteyksessä kuin tammikuussa. Yrittäisinkö vielä kehittää toimintaa niin että saisin siitä kannattavampaa, vai lähteäkö aivan eri suuntaan? Sen verran tiedossa on muutosta, että olen aloittamassa syksyllä työn ohessa jälleen opiskelun, ja aion suorittaa ylemmän Amk-tutkinnon. Saapa nähdä miten käy, kuulostaa kieltämättä ajankäytön haasteelta mutta toisaalta kiinnostavaltakin!

Pojan rippujuhliin on alle kuukausi. Talvella ja keväällä vielä kuvittelin että saamme niihin mennessä terassit valmiiksi ja pihan vähemmän rakennustyömaan näköiseksi. Noh, ehkä seuraavan lapsen juhliin sitten..? :-D Viikonloput on lyhyitä, ja tarvikkeet turhan hintavia tämän hetken budjettiin. Aika hitaasti etenee siis. Onneksi juhliin tulee vain samoja läheisiä joita on käynyt meillä lasten syntymäpäivilläkin säännöllisesti, niin tilanne on heillekin tuttu. 


Kuten blogi, myös kesäiset kukkakimput on jääneet minulta jostakin syystä vähiin. Jos aiemmin minulla oli lähes päivittäin tuore kimppu pöydällä, sain tänään napattua ensimmäiset koko kesänä. Mikä on muuttunut? Työmäärä, asuinpaikka, kävelylenkkien määrä, vai minä itse? En vielä haluaisi luovuttaa ainakaan blogin suhteen, joten nyt pitänee alkaa vaan kerätä kukkia enemmän niin sitten edes jotakin kuvattavaa tännekin! 

Mukavinta kesää, ja rauhallista juhannusta. Kiitos jos siellä joku vielä linjoilla jaksaa odotella 

-Sanna5 kommenttia

 1. 🥰 Kiva kun postasit pitkästä aikaa. Oikein hyvää tulevaa juhannusta ja aurinkoa kesään🌞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan näin pitkää taukoa ei ollut tarkoitus pitää, mutta vahingossa venähti :-D Ja kiitos samoin, oikein mukavaa kesää sinnekin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oi että, ihana kuulla että täällä vielä joku käy! :-)

   Poista
 3. Kiva kun kirjoitat pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!