Talo edestä, talo takaa

Tuli otettua tuossa ennen juhannusta kuvia talosta ulkoapäin. Vähän niinkuin muistoksi itselle. Osui harmillisen harmaa päivä, ja sellainen välitila puutarhassa, jossa alkukesän kukkivat puut ja pensaat ovat jo lopettaneet kukintansa, mutta seuraavat eivät vielä ole ihan kunnolla päässeet vauhtiin. 
Tunnelma silti välittyy. 
Rakennettiin talo, ja siitä tuli koti. Oikein hyvä koti. Uskon, että seuraavastakin talosta voi tulla ihan yhtä hyvä ja rakas koti, isompi vaan :-)

Mukavaa viikkoa kaikille!

3 kommenttia

  1. On varmaan haikeaa muuttaa pois itse rakennetusta. Kuvittelisin, että vaikeampaa, kun ostetusta kodista.

    Juuri yksi päivä yritin kuvitella millaista olisi joutua luopumaan Tyynelästä, joka on remontoitu ja laitettu omaksi. Se tuntuisi pahemmalle, kun kaupunkikodin myyminen. Onneksi meille myyminen ei ole ajankohtaista. Kahdestaan mahdutaan ;)

    VastaaPoista
  2. Irmastiina: Kiitos!

    Laura: On, todella! Vaikka tilantarve on ilmeinen, tulee lähtö olemaan varmasti tosi vaikea. Mua itkettää ajatuskin aina kun siitä tulee puhetta. Kun on itse suunnitellutkin talon alusta alkaen, ja tehnyt tosi paljon itse ihan fyysisesti sitä raksahommaa, on tässä talossa jotenkin niin kiinni joka solullaan. Mutta nyt me annetaan elämän heittää uudelle ulapalle, ja halutaan uskoa että uusikin voi olla yhtä hyvä :-)

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!